Information

Lightning

Ladda och lyssna på musik samtidigt - med en Lightning adapter för iPhone

Många var förväntansfulla när nya iPhone 7 lanserades och den höll vad den lovade, men med ett litet problem – hörlursuttaget hade tagits bort. Detta innebar att du inte längre kunde lyssna på musik samtidigt som du laddade din smartphone. Lösningen på problemet blev en s...

Ladda och lyssna på musik samtidigt - med en Lightning adapter för iPhone

Många var förväntansfulla när nya iPhone 7 lanserades och den höll vad den lovade, men med ett litet problem – hörlursuttaget hade tagits bort. Detta innebar att du inte längre kunde lyssna på musik samtidigt som du laddade din smartphone. Lösningen på problemet blev en smidig och portabel lightning-adapter som tillät dig njuta av det bästa av två världar – musik och ett fulladdat batteri.

Här på INF finner du en mängd prisvärda lightning-produkter i flera praktiska och snygga utföranden som till exempel låter dig njuta av din favoritmusik eller prata i telefon samtidigt som din mobil laddas. Även på nyare modeller som iPhone 8 och iPhone X har hörlursuttaget ersatts med en lightning-kontakt och den äldre modellen med hörlursuttag verkar inte vara aktuell för en comeback. Självklart har vi adapters kompatibla med alla modeller som har ett lightning-uttag, vilket även innefattar din iPad och MacBook. Förutom adapters erbjuder vi även praktiska data- och laddningskablar, smarta USB-stickor och adapters med volymkontroll – alla kompatibla med lightning-uttaget.

Ett liv fyllt av energi och musik med en Lightning-adapter

Varför välja mellan musik och ett fulladdat batteri när du kan få båda med en lightning-adapter? Adaptern pluggar du enkelt in i din enhet och sedan kan du koppla in både dina hörlurar och din laddare. Det innebär att du till exempel kan använda din powerbank samtidigt som du promenerar med en podcast eller den senaste hitlåten i öronen. Du kan också prata i headset under det viktiga telefonmötet utan att behöva oroa dig för att din mobil snart ska dö.

I början på 2018 infördes en ny lag om att du inte längre får hålla i din mobil samtidigt som du kör bil. Vill du prata i telefon samtidigt som du kör behöver du alltså plugga in dina hörlurar för att göra så, och med en lightning-adapter tillåts du även ladda din smartphone samtidigt. Många av oss vill utnyttja tiden vi spenderar i bilen på ett effektivt sätt och det kan till exempel vara genom telefonmöten eller genom att ringa det där samtalet som aldrig blir av annars. Samtidigt kan du behöva ett fulladdat batteri när du kommer dit du ska. En lightning-adapter är lösningen.

Smidiga modeller, snygg design och uttag för mer

Förutom praktiska modeller i vilka du kan plugga in både en laddare och en ljudkabel med 3,5 mm-kontakt, finns även adapters med uttag för mer. I vårt utbud kan du finna lightning-adapters med uttag även för VGA och HDMI, som tillåter dig att koppla in och projicera din bildskärm på en större skärm. Perfekt om du till exempel behöver visa upp något viktigt under mötet, vill visa dina semesterbilder för släkten eller låta musikvideos rulla i bakgrunden på din tv under festen.

Hos oss hittar du lightning-adapters i flera snygga och praktiska utföranden och det finns något för alla smaker och behov. Här finns varianter med eller utan sladd, i flera olika storlekar, former och snygga färger. Det som avgör ditt val av adapter är såklart dina preferenser men också hur du använder och förvarar din telefon eller surfplatta, och vilken modell som därmed blir allra smidigast för dig.

USB-minnen och Lightning-kablar för laddning och dataöverföring

Behöver du föra över data mellan din mobila enhet och dator, eller om du söker en sladd för snabbladdning, har vi även data- och laddningskablar av olika modeller i utbudet. Med dessa kan du såklart ladda din smartphone, men också synka din enhet eller överföra data som du vill säkra upp och spara. Är det sparandet du är ute efter kan du också välja ett USB-minne med USB i den ena änden och lightning i den andra. Ett smart USB-minne låter dig till exempel frigöra utrymme i din enhet, men den kan också användas för att se på film under resan eller för att lyssna på musik i en annan enhet.

Här på INF har vi de Lightning-produkter som du behöver, och när du klickar på den produkt som intresserar dig får du utförlig information om den och kan även ta del av recensioner från andra kunder.

Mer

Lightning Det finns 93 produkter.

per sida
Visar 1 - 48 av 93 artiklar
Visar 1 - 48 av 93 artiklar