Information

Fitbit Armband

Här finner du ett stort utbud av snygga, sköna och praktiska armband till din Fitbit. En Fitbit är en enhet som hjälper dig att bland annat hålla koll på din vardagliga aktivitet, din träning och din sömn, och är med andra ord något du bär med dig dygnet runt och vid alla tillfällen – oavsett om det är ute i elljusspåret eller på dansgolvet. Där...

Här finner du ett stort utbud av snygga, sköna och praktiska armband till din Fitbit. En Fitbit är en enhet som hjälper dig att bland annat hålla koll på din vardagliga aktivitet, din träning och din sömn, och är med andra ord något du bär med dig dygnet runt och vid alla tillfällen – oavsett om det är ute i elljusspåret eller på dansgolvet. Därför vill du att den ska ha ett snyggt armband av hög kvalitet som sitter skönt på handleden och som du enkelt kan byta när det är dags att bege sig från gymmet till en middag med dina vänner.

Här på INF hittar du prisvärda Fitbit-armband för modeller som Charge 3, Charge 2, Alta/HR, Versa och Blaze i olika utföranden för olika ändamål och dina unika preferenser.

Fitbit-armband för alla tillfällen

När det är dags för träning är det viktigt att armbandet sitter bra på din handled, att det är hållbart och klarar yttre påfrestningar samt att det är skönt och matchar din stil. Vi erbjuder flera Fitbit-armband som är perfekta för fysisk aktivitet. I vårt utbud finner du bland annat modeller i mjukt och miljövänligt silikon som har hög kvalitet och håller för din träning, även om den sker ute i en regnig och snårig skog. Du finner även smarta sportvarianter med ventilationshål som låter ditt aktivitetsarmband andas under träningspasset. Du får en luftig, lätt och skön känsla och kan lägga allt fokus på att uppnå dina mål.

Din Fitbit bärs även till vardags när du till exempel är i skolan eller på jobbet, och beroende på vad du gör eller den stil du väljer för dagen, vill du kunna matcha med ett snyggt armband. Bland våra Fitbit-armband finner du flera olika stilar och material så att du enkelt kan välja det perfekta armbandet för dig. För en sportigare look kan du välja ett armband i silikon i en färg du gillar. Bland våra armband finner du också material som nylon och tyg som även dessa passar perfekt till vardags och låter din Fitbit matchas med en rad olika stilar.

Vill du ha ett armband som passar till en skjorta, kostym eller klänning kan du välja en variant i rostfritt stål. En modell i rostfritt stål lämpar sig utmärkt för festen vare sig det vankas en finmiddag eller en rolig kväll på dansgolvet, och även dessa finns i flera olika modeller och färger. Ett ytterligare Fitbit-armband som du kan bära både till fest och till vardags är det i läder. Våra läderarmband finns i flera färger och tjocklekar och passar till de allra flesta plagg du kan tänkas bära.

Flera kvalitativa material och snygga modeller

Det finns ett flertal olika Fitbits och beroende på vilken modell du har vill du självklart kunna hitta ett armband som passar. Hos kan du hitta armband till Fitbits som:

Fitbit Charge 2 armband

Till denna modell är möjligheterna stora och du kan ha ett armband för varje tillfälle, oavsett om det rör sig om träning eller lyxigare tillställningar. 

Fitbit Charge 3 armband

Ny i sortimentet: Nu hittar du även armband till nyaste modellen Fitbit Charge 3 hos oss! Vi fyller på sortimentet kontinuerligt, så håll utkik!

Fitbit Alta/HR armband

Denna modell är något tunnare än Fitbit Charge 2 men även till denna finner du flera snygga armband. Till Alta/HR hittar du bland annat armband i miljövänlig silikon och armband i rostfritt stål med elegant milanesisk loop.

Fitbit Blaze armband

Blaze bjuder på sportiga såväl som lyxiga armband och dessa är något bredare och sitter perfekt på din handled. Med ett flertal olika modeller i utbudet är det enkelt att hitta det perfekta för dig.

Fitbit Versa armband

Även armband för Versa finns representerade hos oss och till denna bredare variant kan du finna armband i snygga och hållbara material som silikon, nylon och läder.

Fitbit Inspire och Fitbit Inspire HR armband

Medan Fitbit Alta och Alta HR snarare var en lyxigare modell av stegräknare och pulsmätare kan de nya Fitbit Inspire och Inspire HR nästan kallas en budgetvariant. Ett smart grepp av Fitbit! Alla som tidigare hade önskat sig en Fitbit till ett något lägre pris har fått kompromissa: antingen vad gäller display eller hjärtfrekvenssensor (som i Fitbit Flex 2) eller vad gäller vattentäthet (Fitbit Alta HR och Fitbit Alta). Med aktivitetsarmbandet Fitbit Inspire HR får du nu ett vattentätt armband och i HR varianten även med en integrerad pulsmätare.

Med sitt relativt låga pris är Fitbit Inspire HR Fitbits mest prisvärda fitness tracker med pulsmätning. Den funktionen fanns tidigare bara i t ex den större modellen Fitbit Charge 3. Armbandets huvudsakliga funktion, nämligen att övervaka din aktivitet, klarar Fitbit Inspire HR bra, armbandet känns bekvämt på handleden och stör inte alls. Visuellt kan du (precis som vid alla andra Fibit) lätt anpassa och variera din fitness tracker med hjälp av olika armband.

I jämförelse med dyrare modeller såsom Fitbit Versa, Fitbit Versa Lite, Fitbit Ionic eller Charge 3 är funktionaliteten något mer begränsad, men är ändå helt tillräcklig för de flestas behov. För nybörjare som vill mäta sina aktiviteter i realtid är Fitbits nya fitness tracker Inspire ett bra val.

Förutom som Inspire HR finns också Fitbit Inspire även utan pulsmätning och den varianten ligger prismässigt till och med ännu lägre. Fitbit Inspire utan HR-funktionen har inte heller sömnanalys, guidade andningsövningar eller målbaserade aktivitetsinställningar. Den enklare Inspire har även något reducerade träningsfunktioner och GPS informationen från mobilen kan inte föras över till armbandet. Båda versionerna av Inspire är däremot vattentäta ner till 50 meters djup.

Byt enkelt mellan olika Fitbit-armband

Armbanden kommer med smidiga spännen så att du enkelt kan byta mellan olika armband och samtidigt vara säker på att din Fitbit inte lossnar. Väljer du en variant med rostfritt stål, i snyggt vävd milanesisk loop, kan du till exempel utnyttja magnetspännen som låter dig ta av och på armbandet på ett smidigt sätt. Många av våra Fitbit-armband kommer också med det klassiska spännet som du alltid kan lita på.

Det är enkelt att växla mellan olika armband till din Fitbit oavsett vilken modell du använder, och när du klickar på ett armband kan du läsa mer om materialet, hur spännet fungerar och med vilken enhet det specifika Fitbit-armbandet är kompatibelt. Hitta ditt Fitbit-armband hos oss!

Mer

Fitbit Armband Det finns 33 produkter.

Visar 1 - 33 av 33 artiklar
Visar 1 - 33 av 33 artiklar