USB-C

USB-C adapter, USB-C Hub eller USB-C kontakt - för HDMI, Ethernet och nätverk, Lightning, flera USB-portar som USB 2.0, USB 3.0 eller micro-USB, VGA, minneskortläsare - oavsett vad du är ute efter hittar du lösningen på INF


USB-C (även kallad USB Type-C) är tack vare sin minimala storlek särskilt lämpad för mobila enheter som Smartphones, surfplattor och laptops eller bärbara datorer. På INF har vi enheterna inom USB-C som gör livet enklare och jobbet effektivare. Från multifunktionella dockninggstationer med flera olika sorters portar till en ljud- och laddningsadapter som gör att du kan lyssna på musik och ladda fler enheter samtidigt."Produkter som skapar oslagbart värde i vardagen, helt enkelt!"Oavsett vilken typ av funktion du söker med din USB-C kontakt kommer den alltid erbjuda dels reversibilitet, det vill säga att det alltid är "rätt" sida uppe, och funktionalitet. USB-C kan hantera mer än den gamla USB-porten, som till exempel stöd för snabb dataöverföring via USB 3.1 eller Thunderbolt 3.


USB-C dockningsstation, adapter, hub eller kontakt - vi har enheten du söker


På INF hittar du en bred uppsättning av olika dockningsstationer för USB-C. Vi har olika versioner av USB-C adapters - från 3 upp till 9 stycken portar av olika slag - så att du snabbt och enkelt kan koppla in alla dina kablar till en och samma enhet.


USB-C till HDMI-kablar eller andra ljud och bild-ingångar


Hos oss återfinns också smidiga USB-C till HDMI-kablar som gör att du kan ansluta en enhet som en Smartphone eller laptop direkt till en större TV-skärm eller datorskärm. Vi har även flera multiport adapters där du utöver HDMI-ingångar kan koppla 3.5 AUX-sladdar och VGA-kablar.

Produkter som skapar oslagbart värde i vardagen, helt enkelt!

INF USB-C till HDMI adapter 4K
Green Friday Deals
108,00 kr
118,00 kr-10,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Med denna USB-C till HDMI adapter kan du visa innehållet från din telefon eller laptop på en stor HDTV-skärm eller projektor. Anslut HDMI-adaptern till mobil eller dator och koppla med en HDMI-kabel till skärmen - klart.