Om INF Company AB

Vi är INF - en e-handel med produkter som skänker mervärde till vardagen

Våra vardagar kan se väldigt olika ut, men en sak som förenar oss är dem små bestyren, behoven och problemen som måste lösas på ett sätt eller annat. Det är därför vi på INF ser till att ha ett brett produktutbud av praktiska prylar, trevliga tillbehör och smarta lösningar som skänker mervärde till vardagen - oavsett hur just din vardag ser ut!

Vårt erbjudande: Produkter som ska skapa oslagbart värde

INF grundades 2003 på idén om att erbjuda produkter som vi själva skulle vilja köpa och använda. Att produkterna måste ha en snygg design, hålla hög kvalitet och kunna köpas till ett konkurrenskraftigt pris var självklart. Vi förstod dock snabbt att det även krävdes ett väldigt brett utbud av produkter - eftersom vardagen är fylld av små hinder man behöver kunna hoppa över. Gärna på ett smart, smidigt och säkert sätt.

Under alla våra huvudkategorier – oavsett om det är Elektronik, Hem & Hushåll eller Sport & Fritid, Kläder eller något av alla våra klockarmband – hittar du därför garanterat bra produkter till bra priser som i slutändan skapar ett oslagbart värde för dig, din familj, kollegor och vänner.

En ständigt stigande efterfrågan av produkter till hem, kontor och bilen - i Sverige och utlandet

Vårt sortiment fortsätter dessutom växa i takt med en ständigt stigande efterfrågan efter produkter som förbättrar, förgyller och förenklar tillvaron. Något vi på INF ser som vår uppgift att tillhandahålla till alla vardagskämpar - oavsett om det är produkter till hemmet, trädgården, kontoret, bilen eller resan.

Förutom att leverera till hushåll över hela Sverige har efterfrågan från utlandet också ökat - och idag levererar vi produkter till våra grannländer i Norden samt Mellan- och Sydeuropa.

Slutligen - fri frakt och snabb leverans

Till sist vill vi så klart även erbjuda en så bra köpupplevelse som möjligt! Därför ser vi till att ha snabba leveranser med fri frakt, 90 dagars öppet köp och en kundtjänst som finns tillgänglig via både mail och telefon om du skulle ha ytterligare frågor. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

(Se förresten mer information om villkor, retur och reklamation här om du vill)

Varmt välkommen till en e-handel med produkter som rätar ut livets små frågetecken!

Om INF Company

År 2003 såg INF dagens ljus för första gången. Då utgick vi från Kina och inledningsvis agerade vi underleverantör och OEM (Original Equipment Manufacturer), inom elektronik till kända varumärken. Något vi erbjuder även idag.

Sedan 2016 har vi utvecklat vår verksamhet för att komma närmare våra kunder. Efter många års erfarenhet av produktion och import av varor från Asien såg vi möjligheten - att erbjuda marknaden produkter som skänker mervärde till vardagen. Därför köper vi nu alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som vi äger hela logistikkedjan. En kostnadseffektiv process som bidrar till att vi kan erbjuda våra produkter till bra priser.

Vår organisation består numera av kontor med marknadsavdelning, logistik och lagerhållning i vårt älskade Höganäs, den natursköna pärlan i Nordvästra Skåne, samt inköps- och kvalitetskontor i Shenzhen och Yi Chang, Kina.