Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar!

Vi är ständigt på jakt efter det som är nytt och trendigt! Än så länge har vi skickat ut produkter till över 100 000 kunder och vi packar dagligen hundratals nya paket. Vårt erbjudande är att endast ha produkter där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Ett oslagbart värde för oss innebär en produkt som har snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris.

 

Hur det började...

År 2003 såg INF för första gången dagens ljus. Då i Kina i huvudsak som underleverantör, OEM producent, inom elektronik till kända varumärken.

Den verksamheten finns än idag men 2016 valde vi att ta steget ännu närmare konsumenten. Med många års erfarenhet av att producera och importera varor från Kina såg vi en fantastisk möjlighet att verkligen kunna erbjuda produkter till ett oslagbart värde för dig som kund. Vi har kapat mellanled genom att köpa alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som att vi äger hela logistikkedjan.Vi vill vara effektiva och jobbar ständigt med att förbättra vår organisation.

 

Kollegor på andra sidan klotet

Vår styrka är att vi är närvarande och känner både den europeiska marknaden och det kinesiska utbudet. Det är där vi kan skapa kundvärde i att kombinera efterfrågan med prisvärda produkter! Vi är måna om en positiv och trygg köpupplevelse där vi kan leverera nya spännande produkter från en expansiv marknad utan att du behöver tänka på frakt och tullar.

Vi har kontor och logistik i natursköna Höganäs samt inköps- och kvalitetskontor i Shenzhen, Kina och Yi Chang, Kina.

 

Viktigt för oss och för dig!

Snabba leveranser. Du har dina varor inom 1 - 3 arbetsdagar efter order.

Kundtjänst - vi svarar snabbt och finns tillgängliga både via mail och telefon.

Bra kvalitet - 90 dagars öppet köp.