Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar. Vi erbjuder endast produkter där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Ett oslagbart värde för oss innebär en produkt som har snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris.

Vi skapar oslagbart värde till dig som kund genom att köpa alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som att vi äger hela logistitkedjan. Vi jobbar också hela tiden med att vara effektiva och att förbättra vår organisation.

Oslagbart värde för dig som kund

Snabba leveranser. Du har dina varor inom 1 - 3 arbetsdagar efter order.

Kundtjänst - vi svarar snabbt och finns tillgängliga både per mail och telefon.

Bra kvalitet - 90 dagars öppet köp.

INF Company AB har funnits sedan 2003 och från början jobbade vi framförallt med OEM produktion i Kina inom elektronik till kända varumärken. Vi bedriver fortfarande denna verksamheten med har sedan 2016 även börjat sälja själv direkt till konsument. Då vi har producerat och importerat varor från Kina sedan 2003 har vi, nu när vi har kapat alla mellanled, verkligen möjlighet att erbjuda produkter till ett oslabart värde för dig som kund.Vi har kontor och logistik i centrala Helsingborg samt inköps- och kvalitetskontor i Shenzhen, Kina och Yi Chang, Kina.