Information

IP-kameror

En WiFi övervakningskamera kan du ha både utomhus och inomhus

IP-kameror (IP står för Internet Protocol) är nätverkskameror vars inspelningar överförs via internet till andra enheter som mobilen eller datorn. Våra IP-kameror är trådlösa övervakningskameror som ger dig ökad säkerhet i ditt hem - i barnrummet, i lägenheten, på kontoret och som öve...

En WiFi övervakningskamera kan du ha både utomhus och inomhus

IP-kameror (IP står för Internet Protocol) är nätverkskameror vars inspelningar överförs via internet till andra enheter som mobilen eller datorn. Våra IP-kameror är trådlösa övervakningskameror som ger dig ökad säkerhet i ditt hem - i barnrummet, i lägenheten, på kontoret och som övervakningskamera utomhus vid ytterdörren eller i trädgården. Och bäst av allt: Du behöver inte oroa dig för att kameran skulle vara krånglig att installera. En trådlös övervakningskamera ansluter du till strömmen, du laddar ner en app på din mobil och du kopplar upp kameran mot nätverket - klart!

Satsa på en trådlös övervakningskamera med bra bildkvalitet, rörelsesensor och nattseende

Vid köp av en övervakningskamera bör du tänka på att unna dig en bra bildkvalitet som t ex full HD (1080p) så att du verkligen kan ha nytta av bilderna. Ett bra tips är också en rörelsesensor. Kameran aktiveras då och spelar in automatiskt om den upptäcker en rörelse inom synfältet. Samtidigt får du ett meddelande på din mobil. Kameror som är utrustade med IR lampa för mörkerseende spelar in tydliga bilder även i mörkret, vilket ger dig ytterligare trygghet.

En övervakningskamera borde inte saknas i något hem. Den skyddar inte bara vad gäller inbrottsrisken och när du är bortrest. Kameran ger dig också trygghet när barnen är ensamma hemma eller i sitt rum. Eller varför inte ha en kamera installerat hemma hos dina gamla föräldrar? Så vet du att de har det bra och det inte har hänt något.

Mer

IP-kameror Det finns 13 produkter.

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Visar 1 - 13 av 13 artiklar