Hörlurar med sladd

På INF erbjuder vi trådade hörlurar och headset med stabil ljudkvalitet och brusreducerande funktioner, bland mycket annat!


Hörlurar med kabel är det givna alternativet när du vill koppla upp dig till ett ljuduttag på en enhet som inte har Bluetooth. Eller så kanske du helt enkelt föredrar trådade hörlurar framför den trådlösa motsvarigheten. Oavsett erbjuder INF:s hörlurar med sladd erbjuder en stabil ljudkvalitet och kan användas så länge den enhet dem är kopplade till - som dator, laptop, smartphone, TV, musikspelare eller annan ljudanläggning -  har batteri eller strömförsörjda.

Andra fördelar med trådade hörlurar är att du slipper ladda dem. Något du måste göra med Bluetooth hörlurar. De är heller inte beroende av en fungerande Bluetooth-överföring. Hörlurar med aktiv brusreducering behöver visserligen vara laddade för att funktionen ska vara igång, men skulle batteriet vara slut är det inget problem, eftersom hörlurarna kan användas ändå.

Vissa modeller erbjuder även dessutom flera användningsmöjligheter i ett! Det vill säga du kan lyssna antingen trådlöst eller via ljudkabel. 


Hörlurar som förbättrar, förenklar och förgyller vardagen


På INF har vi headset och hörlurar med sladd eller utan, modeller i around-ear, on-ear och in-ear, med passiv eller aktiv brusreducering. Hörlurar som är perfekta för lugna stunder i soffan eller aktiva stunder i gymmet eller löpslingan. Här på INF finns helt enkelt hörlurar för alla behov - som förbättrar, förenklar och förgyller vardagen!

Klicka här fler fler produkter till Bluetooth hörlurar