Fitbit Versa armband

Stort utbud av snygga armband i olika sorters material, färger och former till Fitbit Versa 


Fitbit Versa beskrivs av recensenterna som din bästa träningskompis och följeslagare i slingan, padelhallen, på gymmet eller golfbanan. Här på INF hittar du armband till din Fitbit Versa så att du kan matcha din stil med din klocka på bästa sätt. Armbanden är enkla att byta och du hittar flera prisvärda och kvalitativa modeller som lämpar sig för det hårda träningspasset, en dag på kontoret eller på dansgolvet.


Ett Fitbit-armband för varje tillfälle – perfekta Fitbit Versa tillbehör på INF


Här på INF kan du hitta ett Fitbit-armband för varje tillfälle. Byt armband av praktiska skäl eller bara för att få en mer personlig framtoning och som bättre passar din stil. Här följer några av de sköna och hållbara material som våra aktivitetsarmband är tillverkade i.


Fitbit Versa läderarmband


Vi har flera riktigt snygga armband gjorda i läder som ger klockan ett mer stilrent och vardagligt utseende. Lädret är av hög kvalitet och kommer i olika färger, från klassiskt svart och brunt till mer klara färger. Läderarmbandet är perfekt som ett extra armband till din Fitbit Versa när du till exempel ska gå på finare tillställningar eller middagar.


Fitbit Versa armband i slitstarkt nylon


Vad sägs som ett snyggt, slitstarkt och populärt nylonarmband till din Fitbit Versa? Nylonet är specialtillverkat och vävt på ett avancerat sätt som förhindrar att trådar lossnar. Passformen är mjuk, följer varsamt din handleds konturer och spänns åt med en klassisk klockknäppning. Armbanden innehåller inga material som kan verka irriterande på huden. Nylonarmbanden finns i många olika färger. Eftersom det är enkelt att justera armbandets längd passar armbanden från Fitbit Versa Small och uppåt.


Snygga Fitbit Versa armband i rostfritt stål


Om du vill byta armband på din Fitbit Versa finns det flera snygga och stilrena klockarmband i utförandet milanesisk loop. Dessa armband är stilrena, snygga och gjorda av rostfritt stål med magnetiskt lås som gör klockan enkel att ta på. Detta armband kommer i en Fitbit Versa storlek som är justerbar och kan bli från 11 centimeter upp till 19,5 centimeter. Tänk på att för flera av storlekarna tillkommer klockans storlek i den beräknade omkretsen. Om du därför köper storlek Small på 11 centimeter, får du addera klockans bredd för att veta exakt omkrets.


Sportiga silikonarmband


I vårt utbud finner du också silikonarmband till din Fitbit Versa. Silikonmaterialet är miljövänligt och håller hög kvalitet. Dessa armband är perfekta för träningspasset men kan tack vare sin snygga design med fördel bäras även till vardags. Armbandet sitter mjukt på din handled och är dessutom vattentåligt.Vad är Fitbit Versa?


Fitbit Versa är en multisportklocka med något utökade funktioner än dem i modellen Fitbit Charge 2. Multisportklockan är till för att hjälpa dig att förbättra dina prestationer och din fysiska hälsa genom att mäta din aktivitet varje dag och natt.


Ett aktivitetsarmband för träningen


Fitbit Versa är till för alla typer av motionärer. Oavsett om du endast promenerar en timme efter arbetet eller kör tunga styrkepass på gymmet. Dess funktion är att kartlägga dina träningsaktiviteter och ge dig konkret information om vad som hänt i din kropp under tiden.

Fitbit Versa kommer med en hel del funktioner så som Motion Control, pulsmätare och GPS-anslutning för rapportering av hastighet och avstånd. Dessa funktioner hjälper dig att uppnå dina tränings- och hälsomål mer effektivt genom att ge dig full kontroll över dina prestationer. Om du har hög puls och utövar rätt rörelser kan du optimera förbränningen av kalorier. Genom att följa den statistik som klockan ger dig vad gäller ansträngning, tidsåtgång och hastighet kan du enklare lägga upp din träning för att nå dina mål. Från dag ett kan du mäta hur din totala aktivitetsnivå ser ut, för att sedan arbeta in nya vanor som ökar din aktivitet. Den data du får är bra för att konkret kunna se dina framsteg och att ha något att jämföra med från dess att du börjar träna, till dess du har uppnått dina mål. För de hårda träningspassen passar det perfekt med ett Fitbit Versa-armband i silikon.


Förbättra din sömn


En annan bra funktion som denna klocka har är sömnregistrering. Alla vet att sömn påverkar hälsan men få tänker på hur viktigt det är att få kvalitativ sömn. Denna klocka är utrustad med sömnanalys där sömnregistrering och sömnstadier kartläggs för att ge en helhetsbild av den tid du sover. Du kan se vilka stunder på natten du sover REM-sömn och få ett grepp om hur kvalitativ din sömn varit. När du sover vill du ha ett armband som sitter skönt och inte är för hårt, då passar till exempel ett nylonarmband perfekt.


En fjäderlätt känsla på handleden


Fitbit Versa kommer med en stor fyrkantig touch-screen display med riktigt snygg grafik. Du bestämmer själv hur du vill att din display ska se ut genom att välja vilka funktioner som visas först. Klockan är tillverkad i lättviktsmaterial och ger tillsammans med armbandet en fjäderlätt känsla på din handled. Med ett batteri som varar i över fyra dagar är detta en riktigt bra klocka som kan bäras när som helst, var som helst, särskilt om du har flera olika armband att växla mellan.


Fördelar med Fitbit Versa?


Bara genom beskrivningen ovan har du säkert förstått att ditt Fitbit Versa band kommer med en rad fördelar. Då denna multisportklocka är riktigt avancerad och har en mängd olika funktioner tar vi här upp några som vi anser vara extra starka fördelar med just Fitbit-armband Versa.

Det som får denna klocka att sticka ut är funktioner som guidade andningsövningar, träningslägen och Smart Track. För den som är i behov av att slappna av kommer klockan med flertalet guidade andningsövningar som syftar till att sänka stressnivån i kroppen. Klockan ser också till att du alltid har ett antal träningslägen tillgängliga, eller att Smart Track känner av vad det är du tränar. Klockan kommer med en speciell funktion för kvinnohälsa där du som kvinna kan jämföra och mäta din aktivitet och sömn under alla tider i månaden.

Andra smarta funktioner är att du givetvis kan parkoppla din enhet med smartphones eller surfplattor genom Bluetooth och även ha tillgång till favoritappar inom hälsa och träning. Klockan stödjer också lagring av musik med upp till 300 låtar från Deezer. Lyssna trådlöst på din musik var du än befinner dig, även detta genom Bluetooth. Som vanligt stöder Fitbit över 200 olika enheter med iOS, Windows eller Android.


Öka dina valmöjligheter med snygga Fitbit Versa armband


Med en klocka med så många funktioner vill du kunna bära den dygnet runt, i alla lägen. Armbandet till klockan är enkelt att byta och genom att ha flera olika armband att välja mellan kan du vara flexibel och anpassa dig efter dagens stil, ditt humör eller tillfälle. Hitta dina Fitbit Versa armband här på INF!

Tillbaka till huvudkategorin Fitbit Armband

Versa/Versa 2 Armband Black (S)
467,00 kr
(inkl. moms)
Out-of-Stock
Klassiskt armbandDetta klassiska armband för alla smartklockor i Versa-familjen är bekvämt, funkar fint i vatten och är fläckavstötande – helt enkelt det perfekta tillbehöret för allt från en simtur i poolen till en promenad i parken.