Sport & Fritid

Information

Sport & Fritid

På INF hittar du smartwatches, sportklockor, aktivitetsarmband, pulsmätare, smarta förvaringslösningar, träningsredskap, sportutrustning men även praktiska ficklampor och fototillbehör till GoPro och kameror - bland mycket annat

INF stoltserar med ett utbud som förenklar, förbättrar och förgyller vardagen. En stor del av mångas vardag består av ...

På INF hittar du smartwatches, sportklockor, aktivitetsarmband, pulsmätare, smarta förvaringslösningar, träningsredskap, sportutrustning men även praktiska ficklampor och fototillbehör till GoPro och kameror - bland mycket annat

INF stoltserar med ett utbud som förenklar, förbättrar och förgyller vardagen. En stor del av mångas vardag består av sportiga aktiviteter och roliga fritidssysslor. På INF hittar du därför det mesta du kan tänkas behöva när det kommer till tillbehör inom sport och fritid. Varmt välkommen!

Waist Trainer

Ryggsträckare, korsetter och waist trainers i flera olika storlekar! Redskap som bidrar till bättre hållning, muskelavslappning, återhätmning, och bättre byggande av dina muskler innan, under och efter träning.

Klicka här för fler produkter till waist trainer

Halkskydd / Broddar & Värmesulor

På INF hittar du ett brett utbud och handplockat sortiment säkra halkskydd och broddar utmärkt vid snö, risk för halka, vid vandring och bergsbestigning under tuffa klimatförhållanden. Det gäller även för isiga trottoarer i storstadsdjungeln!

Hos oss på INF hittar du även en rad olika varianter av uppladdningsbara, smarta och användarvänliga värmesulor. Utmärkta för att hålla just värmen!

Klicka här för fler produkter till halkskydd / broddar

Klicka här för fler produkter till värmesulor

Aktivitetsarmband och Övriga klockarmband

Mät EKG, hjärtfrekvens, puls, steg och kaloriintag. Utvärdera din träning, hur många kilometer du rör dig varje dag, till och med din sömn! Med INF:s aktivitetsarmband med tillhörande digitala enheter kan du alltid utvärdera din kost, hälsa och träning - 24 timmar om dygnet om du så skulle vilja.

Har du redan en smartwatch eller sportklocka? Vi har perfekta ersättningsarmband för klockor av märket Fitbit, Garmin, Samsung, Polar, Apple, TomTom, Suunto, Xiaomi, med många fler och ännu fler modeller till det!

Klicka här för fler produkter till aktivitetsarmband

Klicka här för fler produkter till övriga klockarmband

Smartwatch / Sportklocka

På INF erbjuder vi en rad olika sorters smartwatch mer flera viktiga, praktiska och roliga funktioner, i mången varierande färger, till både vuxna och barn! Går utmärkt att koppla med din smartphone för att få notiser och ta emot samtal direkt till och från din klocka.

Klicka här för fler produkter till smartwatch / sportklocka

Partyspel

En av dem överlägset roligaste fritidssysslorna måste vara att spela sällskapsspel, brädspel eller partyspel med släkt, vänner, bekanta, nära och kära. Spana in INF:s utbud spel för hela familjen!

Klicka här för fler produkter till partyspel

LED 

På INF älskar vi smarta lösningar. Under vårt LED-sortiment hittar du smarta LED-belysningslösningar, såsom ficklampor, nattljus, boklampor eller pannlampor men även LED-belysningstillbehör för löparskor, skosnören, reflexband, hundkoppel och LED-paraplyer.

Klicka här för fler produkter till LED

Förvaring / Väskor 

Justerbara midjeväskor, vattentäta väskor du bär runt ryggen och smarta vattentäta extra-fodral och sportarmband för din smartphone. Se över vårt utbud av väskor och smarta förvaringslösningar - vi kan garantera att vi har något för dig!

Klicka här för fler produkter till förvaring / väskor

Pannband med inbyggda hörlurar

Pannband med inbyggda hörlurar - det är exakt vad det låter, och det är mycket smart! På INF har vi en bred uppsättning olika sorters mjuka och sköna pannband i flera olika färger som alla har en sak gemensamt, dem har inbyggda Bluetooth-hörlurar. Utmärkt när du tränar eller bara är ute och går. Ta på dig pannbandet, koppla upp dig till dem tillhörande Bluetooth-hörlurarna, och njut av både värmen och musiken!

Hörlurarna går givetvis att ta av pannbandet vid till exempel rengöring och tvättning.

Klicka här för fler produkter till pannband med inbyggda hörlurar

GoPro tillbehör och Fototillbehör

Kamera- och linskydd, vattentäta, av silikon eller hårdplast, stativ, pannband, och hela kit på upp till 50 olika sorters tillbehör direkt anpassade för din GoPro-kamera. På INF har vi det mesta för både GoPro - men även tillbehör som objektiv och stativ för mer traditionella kameror samt smartphones.

Klicka här för fler produkter till GoPro tillbehör 

Klicka här för fler produkter till Fototillbehör

Visar 1 - 48 av 700 artiklar