Villkor och information

Det ska vara enkelt att handla hos oss och vårt främsta mål är att ha nöjda kunder.

Priser

Alla priser är angivna inklusive moms.

Leverans

Om det du har beställt finns i lager så har du normalt ditt paket inom 2-4 arbetsdagar. Vi skickar normalt ut samma dag arbetsdag om vi får ordern innan klockan 16:00. Kom ihåg att ange ditt mobilnummer för SMS-avisering så slipper du vänta en hel dag extra på pappersavin. Vid eventuell försening har du möjlighet att avbeställa din order om den nya leveranstiden inte godtas eller om vi inte informerat om förseningen.

Leveranssätt

Vi har fri frakt om du köper för mer än 899 kr. Ditt paket skickas med Postnord Varubrev eller DHL servicepoint till det utlämningsställe som ligger närmast den adress du angav vid ordertillfället.

Leveransbekräftelse

När paketet är packat och klart skickar vi kollinumret för ditt paket till den e-postadress du angav vid beställning. Med hjälp av det numret kan du spåra var paketet befinner sig via Postens eller DHL’s hemsida.

Åldersgräns

För att handla i vår nätbutik måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än så krävs målsmans tillstånd.

Byte & retur

Vi erbjuder alltid 90 dagars öppet köp. Nedanför kan du läsa om hur du går tillväga för att byta eller lämna tillbaka något du köpt hos oss.

Ångerrätt

Om du köper en vara på distans via vår nätbutik har du enligt distansavtalslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar.  Vi ger dig till och med 90 dagars ångerrätt när du handlar i vår nätbutik. Efter det att du har skickat tillbaka varan betalar vi tillbaka beloppet inom 90 dagar, men oftast går det betydligt fortare än så. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Du har rätt att öppna och kontrollera varan. Om det skett en värdeminskning vid öppnandet och kontrollen av varan kommer vi dra av motsvarande belopp när vi återbetalar din beställning. Vi rekommenderar att den förpackas väl, tillsammans med originalförpackning och emballage samt eventuella tillbehör (som t.ex. fjärr, bruksanvisning, batteri, osv).

För att underlätta hanteringen vid åberopande av ångerrätt så rekommenderar vi att du bifogar faktura eller liknande inköpsbevis tillsammans med din retur. 

Vid återbetalning rekommenderar vi att du anger bank och bankkontonummer (inkl. clearingnummer), postgirokonto eller personkonto, för att undvika eventuella avikostnader eller liknande.

Medela oss alltid per email att du vill returnera info@inf.se. Skicka sedan din retur till:

INF Company AB

Drottninggatan 78

252 21 Helsingborg

Kom ihåg att märka kuvert med vårt retur nummer.

Organisations nummer: 5567059349

SSL Trust logo