Fitbit Alta / Alta HR armband

Brett sortiment flexibla armband i olika material, färger och former för din Fitbit Alta eller Fitbit Alta HR 


Våra armband till de diskreta aktivitetsklockorna Fitbit Alta och Fitbit Alta HR är smala och smakfulla. Men låt er inte luras av Alta-modellernas storlekar. Dem håller koll på det mesta, som steg, distans, kaloriförbrukning, sömn och vila och skickar även notifieringar om samtal, SMS och kalenderhändelser. Fitbit Alta HR fungerar dessutom som pulsklocka och erbjuder även mätning av hjärtfrekvensen. Därmed blir även mätningen av kaloriförbrukningen mer noggrann. Fitbit Alta HR hjälper dig på sätt ännu mer att optimera din träning och hälsa. Våra Fitbit Alta armband passar till både Fitbit Alta och Fitbit Alta HR.

Tack vare den slimmade designen känns Fitbit Alta och Alta HR verkligen mer som ett armband än en klocka. Därför blir det extra roligt att byta armband till din Fitbit ofta, så att den matchar din outfit eller din aktivitet.


Sportiga armband i slitstarkt silikon


Sportiga Fitbit Alta silikonarmband finns i många fina färger och de kommer även i en praktiska storpack om 3 eller 10 stycken, där du får en snygg färgpalett på samma gång och dessutom kan spara riktigt mycket. De tål svett och vatten och perfekt till träningspasset.


Stilrena armband i rostfritt stål


Med en länk i rostfritt stål blir din Fitbit Alta till ett elegant smycke. Det trendiga milanesisk loop mönstret är som ett fint väv av stål och det låter huden andas. Dessa armband har ett smart magnetlås som gör att det sitter perfekt runt handleden. Metall-armbanden finns i olika nyanser som silver, guld, svart eller rosé, bara för att nämna några exempel!Gemensamt för INF:s Fitbit Alta / Alta HR klockarmband är att dem levereras komplett med fästen och är superenkla att byta ut och byta tillbaka till.


Tillbaka till huvudkategorin Fitbit Armband

Ursäkta olägenheten.

Sök igen