Information

Fitbit Alta / Alta HR armband

Fitbit Alta är ett smalt, diskret aktivitetsarmband men som ändå håller koll på det mesta, som steg, distans, kaloriförbrukning, sömn och vila och den skickar notifieringar om samtal, sms och kalenderhändelser. Fitbit Alta HR fungerar dessutom som pulsklocka och erbjuder även mätning av hjärtfrekvensen. Därmed blir även mätningen av kaloriförbru...

Fitbit Alta är ett smalt, diskret aktivitetsarmband men som ändå håller koll på det mesta, som steg, distans, kaloriförbrukning, sömn och vila och den skickar notifieringar om samtal, sms och kalenderhändelser. Fitbit Alta HR fungerar dessutom som pulsklocka och erbjuder även mätning av hjärtfrekvensen. Därmed blir även mätningen av kaloriförbrukningen mer noggrann. Fitbit Alta HR hjälper dig på sätt ännu mer att optimera din träning och hälsa. Våra Fitbit Alta armband passar till både Fitbit Alta och Fitbit Alta HR.

Tack vare den slimmade designen känns Fitbit Alta och Alta HR verkligen mer som ett armband än en klocka. Därför blir det extra roligt att byta armband till din Fitbit ofta, så att den matchar din outfit eller din aktivitet.

Sportiga Fitbit Alta silikonarmband finns i många fina färger och de kommer även i en praktiska storpack om 3 eller 10 stycken, där du får en snygg färgpalett på samma gång och dessutom kan spara riktigt mycket. De tål svett och vatten och perfekt till träningspasset.

Med en länk i rostfritt stål blir din Fitbit Alta till ett elegant smycke. Det trendiga milanesisk loop mönstret är som ett fint väv av stål och det låter huden andas. Dessa armband har ett smart magnetlås som gör att det sitter perfekt runt handleden. Metall-armbanden finns i olika nyanser som silver, guld, svart eller rosé.

Våra Fitbit Alta / Alta HR ersättningsarmband levereras komplett med fästen och det är jätteenkelt att byta Fitbit armband - hur många gånger som helst.

 

Mer

Fitbit Alta / Alta HR armband Det finns 20 produkter.

Visar 1 - 20 av 20 artiklar
Visar 1 - 20 av 20 artiklar