Aktivitetsarmband

Smarta aktivitetsarmband med pulsklocka - mät och utvärdera dina aktiviteter, träningsresultat, puls, med mera


Genom ett aktivitetsarmband från INF får du omedelbart information om puls, kaloriförbrukning, sömnkvalitet och träningsresultat, bland många andra värden som kan vara av intresse. Att kunna få direkt respons från sitt aktivitetsarmband och enkelt spara statistisk från sin träning är uppskattat bland både yngre och äldre. Här oss på INF finner du högkvalitativa aktivitetsarmband i olika modeller med en rad smarta och praktiska funktioner.

Fysisk aktivitet är A och O för vårt välmående, och det är särskilt viktigt att få in träning om vi har ett stillasittande yrke. Du behöver inte vara en elitidrottare för att bära en träningsklocka, det är lika praktiskt för din vardagsmotion. Till exempel kan du ha en stegräknare i ditt armband som håller koll på hur mycket du rör dig varje dag och du kan sätta upp egna motiverande mål att sträva efter.
"Här oss på INF finner du högkvalitativa aktivitetsarmband
i olika modeller med en rad smarta och praktiska funktioner." 


Aktivitetsarmbanden är så klart även utmärkta för den som älskar träning. Med en aktivitets- och pulsklocka är det enklare att upprätthålla sin fysiska aktivitet och sätta rätt svårighetsgrad på träningen. Genom att på ett lättöverskådligt sätt kunna följa resultaten vad gäller din puls och hastighet, kan du som tränar anpassa din träning för bästa resultat.


Vad är ett aktivitetsarmband, och hur använder du det?


Fitnessarmband, träningsarmband eller - som det är mest känt som - aktivitetsarmband, är alla namn på samma populära produkt. Armbandet kan verka enkelt men bakom displayen gömmer sig en kraftfull mikroprocessor som lagrar och behandlar data från din träning. Dessutom finns det i flera av modellerna en inbyggd accelerometer som kan mäta din hastighet från aktiviteten.

Tack vare armbandets display kan du ta snabbt del av alla resultat som armbandet registrerar. Det blir som att ha din egna lilla PT på armen! Genom informationen kan du göra justeringar i din träning för att uppnå bättre resultat. Om armbandet saknar display synkas den istället med en surfplatta eller smartphone där värdena överförs direkt. På många modeller har du möjlighet att ställa in vilka resultat du vill uppnå nästkommande dag, till exempel totalt antal steg eller andra rörelser. Aktivitetsklockan kommer sedan att ge dig notiser och påminna dig om dina rörelsemål.


"Som att ha din egna lilla PT på armen!"


Flera aktivitetsarmband ger dig även möjligheten att mäta din sömnkvalitet. Vissa av dessa produkter kan mäta dina rörelser du gör under tiden du sover, och genom detta ge en samlad bild av din natts sömn. Exempelvis visar den om du varit vaken mycket, nått djupsömn, sovit dåligt, eller rört på dig. En del av dessa aktivitetsarmband kan också kartlägga vid vilken tidpunkt det är som bäst för dig att vakna under morgonen. Detta ger dig en bra start på dagen!


Aktivitetsklocka med smarta funktioner


Aktivitetsarmbanden kommer med en mängd smarta funktioner. Här är ett urval på några av de funktioner som du kan finna i många av våra aktivitetsband:


·    Datum och tid·    Stegräknare·    Sömnkoll·    Distans- och/eller höjdmätare·    Kaloriförbränning·    Pulsmätare / hjärtfrekvensmätare och blodtrycksmätare·    Bluetooth·    Fjärrkontroll av mobilkameran·    Notifieringar för meddelanden och samtal


Vilka funktioner som är viktigast för dig vet så klart bara du. Browsa bland våra produkter och läs mer för att hitta exakt vilket aktivitetsarmband som har dem funktioner du behöver, samt hur du använder den på ett smidigt sätt.

Tränar du högintensiv träning kan ett aktivitetsarmband med pulsmätare vara ett bra verktyg för att hålla koll på dina resultat. För dig som tränar utomhus i alla väder eller utövar vattensporter är ett vattentätt aktivitetsarmband att föredra.


Många fördelar med aktivitetsarmband


Den främsta fördelen med ett aktivitetsarmband från INF är att den förser dig med den information du behöver för att optimera träning, hälsa och välmående. Genom en tränings- och pulsklocka får du direkt koll på puls och kaloriförbränning och det blir enklare att lägga upp konditionsträning för exempelvis fettförbränning genom intervall eller distanslöpning."Browsa bland våra produkter och läs mer för att hitta exakt
vilket aktivitetsarmband som har dem funktioner du behöver."För den som satsar på mer vardagsmotion är aktivitetsmätaren och stegräknaren viktiga funktioner. Att under dagen bli påmind om fysisk aktivitet kan vara väldigt motiverande och ett bra sätt för dig att inte glömma av den viktiga träningen. Med ett aktivitetsband lär du känna din kropp bättre och du vet du vad som krävs för att du ska hålla dig pigg, frisk och stark.


Att tänka på vid köp


När du ska införskaffa ditt eget aktivitetsarmband bör du utgå ifrån dig själv. Hur mycket tränar du och vilken typ av träning är det? Vilka funktioner vill du helst ha och vilka kan du vara utan? Är det viktigt med stor skärm, bra passform eller att det är ett aktivitetsarmband iPhone? Behöver du ha stöd för iOS eller Android? Genom att svara på dessa frågorna får du ett hum om vad för typ av smartwatch som passar dig bäst utifrån dina behov.

Något som kan vara viktigt att tänka på är att en stor display underlättar när du tränar utomhus, framförallt under dygnets mörkare timmar. Om du gillar att få informationen direkt levererad till dig är ett armband med stor display därför att föredra.


Hitta bästa aktivitetsarmband i vårt sortiment


Oavsett om du vill ha en enklare eller en mer avancerad träningsklocka vill du självklart ha den bästa träningsklockan för dig. Du kan relativt enkelt söka upp vilka aktivitetsarmband som är bäst i test, eller så kan du ta del av våra kunders omdömen som du finner när du klickar på den klocka som du är nyfiken på. Och kanske är det våra kunder som gör bäst och ärligast test av aktivitetsarmband. På samma ställe hittar du även information om aktivitetsarmbandets funktioner och i vissa fall hur den har klarat sig i olika aktivitetsarmband-test."Något som kan vara viktigt att tänka på är att en stor display underlättar när du tränar utomhus."Våra aktivitetsarmband är prisvärda och håller hög kvalitet. Oavsett om du letar efter en billig pulsklocka eller den mest avancerade och bästa pulsklockan på marknaden är chansen stor att du finner vad du letar efter hos oss.Kom igång med ditt aktivitetsarmbandAtt komma igång med ditt aktivitetsband är enkelt. De allra flesta modeller har en tillhörande app som du smidigt laddar ner till din mobil eller surfplatta. I appen lagras sedan information om din träning och du kan följa dina resultat. Många av apparna är kompatibla med både iOS och Android, och under respektive klocka finner du all information du behöver.Ta hand om dig!Genom vårt stora utbud av riktigt bra aktivitetsarmband kan du hitta din egen personliga tränare som hjälper dig att nå dina mål. Oavsett om det handlar om att planera intervallträning eller en promenad efter jobbet kan denna smidiga accessoar hjälpa dig att optimera din träning. Aktivitet och rörelse är viktiga beståndsdelar i våra liv som gör att våra kroppar håller längre och vi känner oss friskare och starkare. Den bästa träningen är den som blir av, och med ett aktivitetsarmband ökar chanserna avsevärt.


Klicka här för fler produkter till smartwatch & sportklockor


INF Aktivitetsarmband Silver
Fri frakt
Ny
INF Aktivitetsarmband Silver
549,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Ett aktivitetsarmband med fokus på hjärta och hälsa – det mäter puls, blodsyre samt steg, distans, kalorier och sömn. Med en fitness tracker håller du koll på aktiviteter och kroppsfunktioner på ett smidigt sätt.
HAMA Fit Track 1900
334,00 kr
(inkl. moms)
Out-of-Stock
HAMA Fitness Tracker Fit Track 1900 Aktivitets tracker och fitness armband Regnvattentätt tack vare IP65-skyddsklass Aktivera blodtrycksmätningen vid behov Speciell fitnessrem, lätt och trevlig att bära 4-dagars driftstid med en batteriladdning Batterilivslängd på cirka 15 dagar i vänteläge Leta reda på en förlagd Fitness Tracker med sökfunktionen Vakna försiktigt upp med vibrationer 0,86 "OLED-display för en snabb sammanfattning av alla funktioner Kom igång och gör din kropp lite gott. Med Fitness trackern har du alltid har din personliga motivator med dig.
Fitbit Fitness Tracker Inspire 3...
1 519,00 kr
(inkl. moms)
Out-of-Stock
Nettovikt: 0,054 kg TI vikt (kg): 0,05 kg Klassificering av batteri: CL126:NE:2016-12-09 Batteriets sammansättning: CL127:KT:2016-12-09 Batterityp: Ackumulator Batteritid: 10 dag(ar) Aktivitetsövervakning : 24/7 Inbyggd(a) högtalare: Nej Inbyggd mikrofon: Nej Vattentät: Ja Vattentät upp till: 50 m Produktens färg : Svart/Lilac Bliss GPS (satellit): Nej Kompatibilitet: Apple iOS 14 eller högre.