Cookies och integritetspolicy

INF Company AB, org.nr 556705-9349 med postadress Gärdesgatan 4K, 263 39 Höganäs, Sverige, värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Genom att handla hos INF Company AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.

INF Company AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifterna som du lämnat till oss som kund. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person, exempelvis namn och telefonnummer.

Vilka personuppgifter lagrar vi om dig? Varför och hur länge lagras dem?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från våra utskick.

Vilka uppgifter delas om dig och med vilket syfte?

  • Betalleverantör: Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna.
  • Fraktbolag: För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord, DHL.
  • Nyhetsbrev: Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.
  • Marknadsföring: För att du som kund ska få en så relevant och väl anpassad upplevelse som möjligt, delas personuppgifterna med de marknadsföringstjänster vi använder, till exempel Google, Facebook och Instagram.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse samt att bli glömd.

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. Du har även rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Vad är cookies och varför använder vi oss av det?

Cookies är små textfiler som sparas på din dator eller mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på den aktuella webbplatsen. De ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att tillhandahålla en bättre funktionalitet av vår webbplats samtidigt som du får en förbättrad kundupplevelse. Om du använder våra tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen av cookies.

Cookies hjälper oss att rikta relevant marknadsföring till dig som kund vilket betyder att du kan få upp produktannonser från INF när du besöker andra webbplatser.

Vilka cookies använder INF Company AB?

Grundläggande funktionalitet

INF Company AB använder sig av cookies för att grundläggande funktioner skall fungera på sajten, som till exempel varukorg, kassa m.m.

Annonsering och marknadsföring

  • Google Ads: annonsering i Google
  • Facebook Ads: anpassar annonsinnehållet i Facebooks marknadsförings- och annonshanterare
  • Instagram: annonsering på Instagram via Facebook 

Analystjänster

  • Google Analytics: analys av hur besökarna använder vår hemsida och för att kunna analysera vad besökarna gör på sidan.

Radera eller avaktivera cookies

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att inaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, kanske inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats då de är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.

Övrigt

Vi reserverar oss för feltryck samt förbehåller oss rätten att genomföra ändringar på webbplatsen utan ytterligare meddelande.

Senast uppdaterat 2021-03-08