Samarbeta med oss på INF

Vi på INF är alltid öppna och har en positiv inställning för givande samarbeten.

Är du en aktiv influencer med koll på sociala medier? Har du ett spännande och uppdaterat instagramflöde? Brinner du för att testa nya produkter och vill vara den som först delar med sig av nästa ”must have” produkt? Oavsett kanal eller inrikting är du välkommen att kontakta oss på INF för spännande samarbeten med några av de mest eftertraktade produkterna på marknaden. Vi ger dig möjligheten att testa våra produkter för att sedan dela med dig av dina egna åsikter och erfarenheter. Vi tycker att det är viktigt att få feedback på våra produkter och ser gärna att du som bloggar, instagrammar, youtubar m.m. hör av dig till oss för framtida samarbeten.

Vi har en stor produktportfölj och avgränsar oss därför inte till just en kategori av influencers. Oavsett om du skriver om teknik, leksaker, skönhet eller friluftsliv - finns garanterat intressanta produkter hos oss på INF. 

Vi är öppna för egna förslag och idéer till framtida eller fortsatta samarbeten! Här finner du några populära exempel och förslag till hur vi kan arbeta tillsammans:

PRODUKTTIPS: TIPSA OM INF’s PRODUKTER

Vill du tipsa dina följare om något du sett på vår hemsida?

Vi ger dig tillåtelse att använda bilder och citat från de produkttexter som finns tillgängliga hos oss. Glöm bara inte att länka till vår hemsida (krav). Det ska givetvis vara lätt för dina följare att hitta din rekommenderade produkt hos oss! 

PRODUKTTEST: TESTA INF’s PRODUKTER

Vill du klämma, känna och testa våra produkter innan du tipsar?

Kontakta oss för överenskommelse angående produkten du vill testa och recensera. Givetvis är det viktigt för oss att du delar med dig av dina egna åsikter. Vi har inga krav på vad du behöver skriva i recensionerna av våra produkter. Ris eller Ros, allt räknas! Huvudsaken för oss är att du ger dina följare en ärlig och rättvis åsikt. All feedback är självklart uppskattad!

På grund av kostnader för produkter och logi finns särskilda bestämmelser och krav kring hur många följare du har samt hur populär din kanal är för att utskick av testprodukter ska vara möjlig. Men, var aldrig rädd för att fråga! Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för mer specifik information kring produkttesterna.

TÄVLINGAR: LÅT DINA FÖLJARE TÄVLA OM INF’s PRODUKTER

Vem gillar inte att vinna!?

Vi uppmuntrar influencers att arrangera tävlingar med INF’s produkter som vinster. Vi hjälper dig gärna med allt från förslag till vinstprodukter, hur du kan lägga upp din tävling och på vilket sätt vinnaren kan koras. Tävlingar är ett mycket bra sätt för dig som influencer att engagera existerande följare samt att utöka och nå ut till nya potentiella följare. 

För att ha möjlighet att starta vinstdrivande tävlingar finns särskilda bestämmelser och krav för hur populära dina kanaler är samt hur många följare ett inlägg kan nå ut till.

För oss på INF är det alltid intressant med bra, ömsesidigt gynnsamma samarbeten. Det har därför ingen större betydelse vilken/vilka kanaler du använder dig av idag och vilken inriktning du har.

Har du hittat någon produkt du gillar lite extra hos oss? Eller vill du skämma bort dina följare med fräscha recensioner och roliga tävlingar? 

Du är varmt välkommen att kontakta oss angående tips och tester av våra produkter, tävlingar och lotterier eller egna idéer på roliga samarbeten!

Vi kontaktas enklast per email: market@inf.se

Dessvärre har vi inte möjlighet att besvara och återkoppla till alla som vill skriva och dela med sig om oss och våra produkter. Vi återkommer i bästa möjliga mån till er som ansöker. Vi prioriterar därmed de influencers med bäst chans till fortsatt långvariga och gynnsamma samarbeten.

INF tar endast emot ansökningar och förfrågningar om samarbeten för personer som är 18 år, eller över.