Elektronik

På INF har vi alla elektroniska tillbehör och lösningar du behöver för ett smart hem, effektivt arbete på kontoret, eller ultimat uppkoppling på resande fot

I vårt produktsortiment hittar du tillbehör som skärmskydd, skal, väskor, fodral och ställ till mobil, smartphone, laptop, smartwatch och surfplatta / läsplatta. Du hittar även laddare, kablar och adapter för HDMI, SCART, VGA, USB, USB-C, Lightning och Bluetooth.

Smarta lösningar för ett smart hem

Hos oss återfinns en uppsjö smarta lösningar för smarta hem som ger trygghet och mervärde till vardagen. Några exempel är röststyrda och trådlösa dörrlås, WiFi förstärkare för starkare uppkoppling, handsfree trådlösa högtalare och hörlurar, IP-kameror och övervakningskameror, bilkameror / dash cams och trådlösa WiFi strömbrytare som gör att du kan styra ljuskällorna i ditt hem genom din mobil. Bland mycket annat!

Klicka här för fler produkter till smarta hem

Smart TV - för en enklare och roligare vardag

Smarta TV-apparater gör att du i större utsträckning slipper onödiga kablar och ytterligare externa enheter. På INF har vi en gedigen uppsättning smarta TV-boxar eller digitalboxar som gör vardagen både enklare och roligare. 

Med en digitalbox får du tillgång till WiFi / Internet, en uppsjö av applikationer, från TV, streamingtjänster och TV-spel, och möjlighet till att ladda ned och spara ännu mer underhållning baserat på tycke och smak! Allt i 4K UHD upplösning.

Klicka här för fler produkter till smart TV

Tillbehör för TV-spel 

INF erbjuder ett brett utbud av praktiska prylar och trevliga tillbehör som dramatiskt förbättrar funktionaliteten och höjer upplevelsen oavsett om du spelar på Playstation, Xbox, Nintendo, PC eller din smartphone! Här hittar du produkterna som förbättrar ljud, bild, din spelprestation samt förvaringsmöjligheterna för handkontroller, TV-spel och konsol.

Bland vårt sortiment hittar du trådlösa och trådade handkontroller till en variation av konsoler, trådlösa dubbla laddningsstationer för dina handkontroller, stativ för konsolen, olika varianter av JoyCon Grip Controllers, förvaringsväskor, med mera!

Klicka här för fler produkter till TV-spel