Skärmskydd

Displayskydd till iPhone, Samsung, iPad, Apple Watch, Fitbit, Huawei, Sony, Polar, Fossil Gen, Xiaomi och Motorola

 

Vi samlar stor del av våra liv i våra Smartphones, Smartwatches och iPads. Konton, statistik, appar, och så vidare. Utöver det bär vi med oss dem i stort sett överallt, vilket gör att dem utsätts för damm, smuts och måste samsas i olika typer av fickor och väskor med tillhörande laddare, laddsladdar, nycklar, plånböcker, och många andra sorters föremål. Därför är ett skärmskydd för att skydda displayen från skador att rekommendera.

På INF har vi olika sorters skärmskydd till en rad olika varumärken och modeller Smartphones, Smartwatches som Apple Watch, Fitbit och Samsung Smartwatch, men även läsplattan iPad.

 

Skydda din Samsung mot repor, sprickor, stötar, smuts, fett och damm

 

Våra skärmskydd är utformade för att ge bästa möjliga skydd för din skärm samtidigt som vi inte vill påverka användarupplevelsen. Ett bra skydd ska göra sitt jobb utan att märkas. Du vill ha ett tufft skydd som är enkelt att applicera och ta av om det skulle behövas och som står emot alla påfrestningar som kan uppstå i det dagliga livet. Skyddet ska dock inte påverka vare sig touch-känslighet eller färgåtergivning. På INF har vi just detta alternativet!

Våra skärmskydd är i härdat kristallklart glas av hög kvalitet för att ge ett så fullgott skydd som möjligt utan att tumma på känslan och upplevelsen av din enhet. God vidhäftningsförmåga gör att du slipper luftbubblor, missfärgningar på displayen och minskad touch-känslighet.

Klicka här för fler skärmskydd till Samsung

 

Vi har skärmskydden perfekt för iPhone och iPad 

 

Vi har en bred uppsättning skärmskydd till varierande sorters iPhone och iPad-modeller. Perfekta med exakt utskärning oavsett storlek. Hitta ditt skärmskydd - från iPhone 6 till iPhone 12 Pro.

Klicka här för fler skärmskydd till iPhone

Klicka här för fler produkter till iPad

 

Skal, skydd och fodral till Fitbit, Apple & Huawei

 

Vi erbjuder även snygga skärmskydd, skal och fodral till flera olika sorters sportklockor från märken som Fitbit, Apple och Huawei, för att bara nämna några. 

Klicka här för fler skärmskydd till Fitbit, Apple Watch, Huawei, med flera!

 

Fler matnyttiga länkar på INF!

 

Klicka här fler fler mobilskal och fodral till iPhone, Samsung, Huawei, med flera!

Klicka här för fler produkter till Apple Watch

 

Klicka här för fler produkter till Fitbit

 

Klicka här för fler produkter till Samsung Smartwatches