Information

Karaoke mikrofon

Trådlösa karaoke mikrofoner för hobbyartisten eller firmafesten! Den japanska traditionen karaoke har sedan lång tid tillbaka förgyllt våra kvällar även hos oss i Sverige. Ordet karaoke betyder på japanska ”tom orkester” och ger dig chansen att stå i rampljuset närhelst du vill. Karaoke och sång överlag är långt ifrån begränsat till ålder och min...

Trådlösa karaoke mikrofoner för hobbyartisten eller firmafesten! Den japanska traditionen karaoke har sedan lång tid tillbaka förgyllt våra kvällar även hos oss i Sverige. Ordet karaoke betyder på japanska ”tom orkester” och ger dig chansen att stå i rampljuset närhelst du vill. Karaoke och sång överlag är långt ifrån begränsat till ålder och minst lika roligt för de stora som de små. Är det inte dags att byta scen och förflytta skönsången från duschen till vardagsrummet? Samla dina vänner och familj för många roliga och minnesvärda kvällar framöver! Hos oss på INF hittar du häftiga trådlösa, bluetooth-baserade karaoke mikrofoner för att öva fram och skapa bästa möjliga framträdande. Oavsett om du vill vara firmafestens höjdpunkt, hemmakvällens liveartist eller behöver träna på den perfekta pitchen, har vi mikrofonen för dig.

Ibland kan det vara svårt att hindra sockerstinna barn på kalaset från att härja fritt. Varför inte samla ihop hela bunten i vardagsrummet och köra er egen variant av något av de populära sångprogrammen? Förutom härliga sångprestationer kan de trådlösa mikrofonerna användas till att exempelvis spela in intervjuer och för att spela upp musik. Varför inte testa att spela in en egen liten podcast? Endast fantasin sätter gränser.

De trådlösa mikrofonerna kopplas enkelt ihop med din smartphone, dator eller surfplatta via Bluetooth. Med hjälp av tillhörande app kan du utforska vilka möjligheter just din mikrofon ger dig. Du kan bland annat lägga på eko, bas eller diskant direkt på mikrofonen. Tack vare det smarta trådlösa utförandet slipper du också trassla runt med jobbiga sladdar. Förutom att de är smidiga och multifunktionella är dessa mikrofoner av hög kvalité med snygg design. Kika igenom produktsidan för att hitta just din favorit. Psst.. Visste du att sång är bra för hälsan? När du sjunger lär du dig kontrollera andningen och kroppen utsöndrar dessutom adrenalin, för att inte nämna att du blir glad! Kanske kan du skippa fredagsträningen i framtiden och istället njuta av en rolig kväll med gott samvete? Sätt igång och välj bland våra karaoke mikrofoner i olika färger med diverse funktioner och börja sjunga!

Mer

Karaoke mikrofon Det finns 22 produkter.

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
Visar 1 - 22 av 22 artiklar