Fitbit Charge 2 armband

Snygga och praktiska armband till Fitbit Charge 2 i flera färger, former och material


Om du är en av alla dem som låter en smart Fitbit Charge 2 pryda din handled kan du här finna snygga och prisvärda armband till ditt aktivitetsarmband. Vi har armband i kvalitativa och sköna material som silikon, rostfritt stål, läder och tyg för att bara nämna några. Med flera olika armband till din aktivitetsklocka kan du enkelt variera dig och byta armband efter tillfälle, stil och humör. Varför inte införskaffa ett band för träningen, ett för jobbet och ett för festen? Här är möjligheterna stora.


Fitbit Charge 2 tillbehör – flera material att välja mellan


I vårt sortiment finner du mängder av smarta Fitbit-tillbehör. Varför inte satsa på ett nytt armband och matcha din smartklocka till din outfit? Att ha ett extra armband till din Fitbit Charge 2 ökar dina möjligheter att anpassa dig efter tillfälle. Våra Fitbit Charge 2 armband kommer i flera snygga färger och modeller, och några av de mest populära tillverkas i följande material:


Armband i silikon


Armbanden i silikon är tillverkade av ett högkvalitativt och miljövänligt silikonmaterial som inte lämnar någon irritation eller övrig påverkan på huden. Designen är stilren med en svag textur i armbandets utseende. Passformen är bekväm och armbandet omsluter handleden på ett mjukt sätt, allt för att göra så att armbandet känns så naturligt som möjligt. Silikonarmbandet är, precis som klockan i sig, vattentåligt mot regn men också anpassat för intensiva träningspass med fukt och svett. Storleken justeras enklast genom klockspännet och passar handleder mellan 14–17 centimeter. Våra Fitbit armband Charge 2 i silikon kommer i över tio olika färger så att du kan välja allt från svart och lila till mintgrönt och rött.


Armbanden i silikon finns i storlekar från Fitbit Charge 2 Small upp till Large.


Armband i rostfritt stål


Den som söker efter ett armband till sin Fitbit Charge 2 i en mer klassisk look ska satsa på ett i rostfritt stål. I vårt utbud finner du armband i milanesisk loop som kommer i rostfritt stål och som enkelt knäpps med magnetiskt lås. Detta ger den annars sportiga multifunktionsklockan en mer stilren prägel som lätt kan bäras vid lite finare tillfällen. Enklaste sättet att hitta sin Fitbit Charge 2 storlek är att mäta handleden. Alla armbandsstorlekar anges i anslutning till respektive produkt när du klickar på dem.


Färger du kan välja mellan är bland annat silver, svart, guld, rosa och roséguld, vilket gör att banden passar till både män och kvinnor. Armbanden kommer också i två olika bredder, ett smalare och ett som är något bredare.


Sportvarianter


Det finns ett antal sportigare Fitbit-armband som framhäver aktivitetsklockans utseende och verkligen ger en känsla av att det är träning som gäller. Du kan till exempel finna en modell där bandet till din klocka är utrustat med lufthål för optimal luftgenomströmning. Lufthålen ger klockan ett helt nytt utseende och passar verkligen för den som uppskattar det mer sportiga utseendet och ett svalare armband. Bandet är vattentåligt och knäpps enkelt på och av med hjälp av ett knappfäste av rostfritt stål. För att byta armband på din Fitbit Charge 2 används en plug-in mellan bandet och klockan. I sortimentet finner du sportvarianter med flera olika färgkombinationer så att du enkelt kan hitta den som passar din stil allra bäst.


Fitbit Charge 2 läderarmband, mesh eller tyg


Du som verkligen vill uppgradera utseendet på aktivitetsklockan kan välja andra former av armband gjorda i läder eller mesh. Utseendena på dessa varierar från stilrent till sportigt och kraftigt, och kommer i olika längder och bredder. Med samma enkla plug-in-teknik för klockan är det lätt att variera utseendet på din Fitbit Charge 2, och precis som med armbanden i rostfritt stål kan dessa passa för ett mer vardagligt utseende, till exempel på kontoret.Vad är en Fitbit Charge 2?


Fitbit Charge 2 är en multisportklocka som hjälper dig att förbättra din fysiska hälsa och dina prestationer. Oavsett vilken sport du utövar, löpning, yoga, cykling eller bara vanlig vardagsmotion, finns klockan redo att stötta dig. Klockan följer dig och dina träningsaktiviteter in i minsta detalj och ger dig exakt information om vad som skett under dagen. Genom inbyggd pulsmätare hjälper den dig att ställa in rätt intensitet för din träning och kan också ge en mer exakt siffra vad gäller din kaloriförbränning. Ställ in önskad puls för den träningsform som du föredrar, till exempel konditionsträning eller fettförbränning, och klockan hjälper dig att hålla koll på när du uppnått pulsen och hur länge du bör hålla denna. En mycket smart funktion som hjälper dig att maximera din träning.

Klockan är även utrustad med sömnanalys vilken kartlägger din sömnkvalitet med möjlighet till väckning när din sömn är som lättast. Klockan kommer med ett tyst alarm som gör att du kan bli väckt via vibrationer från din smartklocka, istället för en högljudd telefon eller väckarklocka.

Som du säkert förstått, eller redan visste, är Fitbit Charge 2 fullspäckad med riktigt bra funktioner som verkligen kan hjälpa dig i din vardag. Med en stor OLED-display kan du enkelt följa all statistik på skärmen och ta del av den direkt. Du kan ta emot påminnelser om aktivitet en gång i timmen men även få en guidad avslappning för att sänka stressnivån i kroppen. Ytterligare smarta funktioner är att du kan parkoppla din Fitbit Charge 2 med din smartphone eller surfplatta via Bluetooth, och på så sätt ta emot både mejl och SMS på handleden. Multifunktionsklockan har gjorts tillgänglig för att parkopplas med så gott som alla telefoner och stödjer över 200 olika Windows-, Android- och iOS-enheter. Dessutom har den en grym batteritid på hela fem dagar!


Fördelar med Fitbit Charge 2?


Den absolut största fördelen med Fitbit Charge 2 är att den är enkel att använda och stilren nog att ha på sig överallt – särskilt eftersom du kan byta mellan olika armband. Andra multifunktionsklockor kan te sig lite väl stora eller sportiga, vilket inte passar in i alla lägen under dagen. Med denna på armen är det dock annorlunda och Fitbits utvecklare verkar ha tänkt på just detta när de utformade denna populära produkt. Den är snygg, ”slimmad” och har utbytbara armband som kan matchas med såväl kläder som tillfälle. Klockans utseende påminner snarare om en riktigt modern märkesklocka än ett aktivitetsarmband och på så sätt passar Fitbit Charge in i din livsstil, oavsett hur den ser ut.

Andra mer tekniska fördelar att framhäva är funktionen Smart Track som automatiskt analyserar specifika träningsaktiviteter och ger dig en fullständig sammanfattning av dess resultat. Även funktionen med Bluetooth är värd att nämna eftersom du slipper externa kablar för att ansluta till din dator eller smartphone.


Fitbit Charge 2 armband – hitta dem på INF


I vårt utbud finner du många snygga armband att välja mellan till din Fitbit Charge 2. Med en enkel och smidig plug-in-teknik kan du växla mellan olika armband och på sätt anpassa dig efter tillfälle och humör. Till exempel vill du kanske ha en vattentålig variant i silikon för din löpträning i skogen, och ett stilrent armband i rostfritt stål inför middagen eller en dag på kontoret. Det är fullt möjligt. Hitta de perfekta tillbehören till din Fitbit här på INF.

Tillbaka till huvudkategorin Fitbit Armband

Ursäkta olägenheten.

Sök igen