Smartwatch / Sportklocka

Information

Smartwatch / Sportklocka

En smartwatch är en klocka med många funktioner som du känner igen från din smartphone. Det kan vara funktioner som att kunna ringa eller skicka sms och hantera dina mail. Du kan använda sociala medier eller använda appar för väder eller spel. Till utseendet liknar de ofta mer ett vanligt armbandsur, men de kan även ha de funktioner som utmärker...

En smartwatch är en klocka med många funktioner som du känner igen från din smartphone. Det kan vara funktioner som att kunna ringa eller skicka sms och hantera dina mail. Du kan använda sociala medier eller använda appar för väder eller spel. Till utseendet liknar de ofta mer ett vanligt armbandsur, men de kan även ha de funktioner som utmärker aktivitetsklockor och sportklockor, dvs du kan även med smartklocka hålla koll på din aktivitet och din träning. Gränserna är alltså ibland något flytande. Sportklockan har mer fokus på träning.

Till de mest kända märken för smartklockor hör modeller från Samsung, Fitbit, Garmin och Sony. Men det finns även ett stort utbud från andra tillverkare och som erbjuder liknande funktioner - men till ett avsevärt lägre pris.

Välkommen in i vår webshop och hitta din favorit!

Mer
Visar 1 - 48 av 75 artiklar