Bluetooth högtalare

Högtalare med Bluetooth som ger total frihet och flexibilitet


Med Bluetooth högtalare slipper du kabelanslutning mellan ljudkälla och högtalare. Du kan till och med ha ljudkällan, exempelvis din smartphone, i motsatt ände av rummet. På INF erbjuder vi trådlösa Bluetooth högtalare med bästa ljudkvalitet, i snygga designer, och rustade med användarvänliga funktioner.


Trådlösa högtalare med olika format, färger och funktioner 


Hos oss hittar du en uppsjö varierande trådlösa högtalare. Från enkla bärbara Bluetooth högtalare du lätt bär med dig till trädgården eller parken till lite tyngre format med stereo surroundljud som gör sig bra hemma i vardagsrummet. Vi har även en uppsättning vattentåliga högtalare som passar utmärkt till stranden. Våra högtalare med Bluetooth skiljer sig också i färg efter tycke och smak - från blåa, svarta, rosa, vita, gråa och mönstrade färger.  

Högtalarna är kompatibla med gängse Smartphone av både modeller från både Android och iOS. Oavsett vilken typ av Bluetooth högtalare du är ute efter kan vi garantera att vi har en för alla!

GXT 609 Zoxa RGB Gaming speakers 12W
Fri frakt
GXT 609 Zoxa RGB Gaming speakers 12W
638,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
GXT 609 Zoxa RGB Illuminated Speaker SetRGB-upplyst högtalarsetStilren stereohögtalare med RGB-belysning och lättåtkomliga kontroller• Stereohögtalare med 12 W toppeffekt (6 W RMS)• Välj mellan 6 lägen för RGB-belysning• Stilren, minimalistisk design som passar moderna skrivbord• Volymkontrollknappar och strömbrytare som är lätta att nå• Ingen väggkontakt behövs; slås på automatiskt när du slår på din datorMinimalistisk till maxEn kompakt, minimalistisk design ger din gamingsetup en elegant, stilren look, så att du kan fokusera på ditt ljud med stil.