Samsung Gear S3 Armband

Varierande armband av olika former och färger, material och stilar till Samsung Gear S3


Smartklockorna Samsung Gear S3 Classic och S3 Frontier Smartwatch är 22 mm breda (med en display på 46 mm). Var därför uppmärksam på måttangivelserna för respektive produkt när du väljer ditt armband. Samsung Gear Sport har exempelvis displaystorleken 44 mm och armband i 20 mm. Samsung Galaxy Watch finns som en 42 mm-version med 20 mm armbandsbredd samt i 46 mm med en 22 mm bred rem.

För alla varianter av Samsung Gear S3, det vill säga S3 Classic och S3 Frontier, hittar du rätt armband under denna kategori - antingen elegant i rostfritt stål, klassiskt i äkta läder eller sportigt i silikon och nylon!


Samsung Gear S3 - två modeller, Classic och Frontier, men många armband att byta till


Samsung Gear S3 finns i två versioner: “Classic”, stilren och med ett hölje i matt metallglans och “Frontier” med en något sportigare design och svart yta. Mönstret runt boetten och även knapparna skiljer sig också åt.

Samsung Gear S3 Frontier fungerar till både Android och iOS-telefoner. Den är vattentät enligt klassificeringen IP68. Gear S3 Frontier är något större än sin föregångare Samsung Gear S2, den har en inbyggd GPS och armbandet är 22 mm brett. Samsung Gear S3 Frontier är några gram tyngre än S3 Classic modellen och har en mer robust design. I original har den ett sportigt silikonarmband  (Classic har original design ett armband av läder). Interna komponenter är identiska i båda modellerna.

S3 Frontier kommer alltså med ett gummiarmband (silikonarmband) medan S3 Classic levereras med en läderrem. Detta är naturligtvis en smaksak och om det finns en risk för att klockan blir våt, till exempel vid friluftsliv, sport, träning eller under bad och dusch, är givetvis ett silikonarmband att föredra. Som tur är så är klockorna kompatibla med 22 millimeters standard-klockarmband. Och eftersom det går hur enkelt som helst att byta armband på din Samsung Gear S3 har du ett stort urval att välja och vraka ifrån. Byt armband så att det passar till både aktivitet, stil och smak!

Ursäkta olägenheten.

Sök igen