Smart TV-box

Katalog

Aktiverad filter:

  Information

  Smart TV-box

  En TV-box / Digitalbox som ger dig smart TV på nolltid - för en enklare och roligare vardag

  Smarta TV-apparater gör att du i större utsträckning slipper onödiga kablar och ytterligare externa enheter. Den erbjuder så mycket mer än bara tv-program och kombinerar funktioner från tv och dator. Med en mediaspelare uppgraderar du lätt din TV till en ...

  En TV-box / Digitalbox som ger dig smart TV på nolltid - för en enklare och roligare vardag

  Smarta TV-apparater gör att du i större utsträckning slipper onödiga kablar och ytterligare externa enheter. Den erbjuder så mycket mer än bara tv-program och kombinerar funktioner från tv och dator. Med en mediaspelare uppgraderar du lätt din TV till en smart TV. På INF har vi en gedigen uppsättning smarta TV-boxar som gör vardagen både enklare och roligare. 

  Du kopplar upp tv-boxen mot din tv eller skärm och får på så sätt tillgång till WiFi / Internet, en uppsjö av applikationer, från TV, streamingtjänster och TV-spel, och möjlighet till att ladda ned och spara ännu mer underhållning baserat på tycke och smak! Allt i 4K UHD upplösning.

  Browsa bland våra Android Smart TV boxar

  Bland vårt utbud hittar du flera olika Smart TV boxar med varierande Android Operativsystem - från Android OS 7.1 till Android 9.0. Dem varierar också i storlekar vad gäller minne, ROM och RAM.

  Välj mellan dem mer minimala 2GB+12GB och 2GB+16GB eller dem större 4Gb+32GB och 4GB+64GB!

  Visar 1 - 44 av 44 artiklar