Filtar

Hos oss på INF kan du köpa sjöjungfrufiltar, vanliga filtar och elektriska filtar för extra värme i flera olika färger för både vuxna och barnVarma och sköna sjöjungfrufilten


Den populära sjöjungfrufilten finns i flera färger och storlekar hos oss på INF. "The mermaid tail blanket” är en viral trend och en riktig måste-ha produkt i varje hem för att äntligen kunna hålla sig ordentligt varm med stil. Med annorlunda och rolig design vill du helt enkelt inte vara utan den populära filten.

Med gosiga och värmande filtar som dessa kan du snabbt bädda ner dig själv och dina kära i soffan utan att den envisa kylan sipprar igenom. De mjuka filtarna håller både ben och fötter varma tack vare den tubformade designen. Filtarna är gjorda i mjukt tyg med den snygga och uppskattade sjöjungfruliknande fenan i fotänden

Har du också den där vänner eller familjemedlemmen som ständigt påpekar att det är kallt? Är du själv den frusna typen, eller föredrar du bara helt enkelt att vara varm när du myser framför din favoritserie eller film i soffan? Överraska dina nära och kära med en härlig present!


Den elektriska värmefilten


På INF hittar ni även värmefiltar med elektrisk kabel för inbyggd värmejustering. Utmärkt för den frusne, eller för den som behöver ha det lite extra varmt. Det går givetvis utmärkt att använda filten enbart som filt, genom att att helt enkelt inte slå på den elektriska värmen. När du ska tvätta filten är det bara att ta av sladden och dess elektriska enhet.

ETA Elektrisk uppvärmd filt 532590000...
691,00 kr
(inkl. moms)
Out-of-Stock
Producentens produktnamn: 532590000 Typ: Elektrisk undertäcke Effekt: 60 WCFärg på produkten: Beige Antal uppvärmningsnivåer: 9 Antal personer: 1 Bredd: 80 cm Avtagbar kabel: Ja Material: Fleece & Polyester Djup: 160 cmTvättbar: Ja Massagefunktion: Nej Garanti: 24 månader Producentfamilj: Elektrisk uppvärmd filt Antal temperaturinställningar: från 30 till 60 ° C Automatisk avstängning: Ja Fjärrkontroll: Ja Timer: 1-9 timmar Kabellängd: 2.
Värmefilt 180x130cm HD 75 Nordic
1 387,00 kr
(inkl. moms)
Out-of-Stock
Värmefilt med underbart skön fleece Avtagbar kontrollMaskintvättbar i 30°Kontroll med 6 temperaturlägen och belysningAutomatisk avstängning efter 3 timmar100 Watt effektHög säkerhet med BSS (Beurer Safety System)Oeko-Tex: Textilierna som används för denna produkt uppfyller de strikta mänskliga och ekologiska kraven i Oeko-Tex Standard 100, som verifierats av Hohenstein Research Institute.