Filtar

Information

Filtar

Du har väl inte missat höstens och vinterns stora mys-succé, sjöjungfrufilten?

Den populära sjöjungfrufilten finns i flera färger och storlekar hos oss på INF. "The mermaid tail blanket” är en viral trend och en riktig måste-ha produkt i varje hem för att äntligen kunna hålla sig ordentligt varm med stil. Med annorlunda och rolig design vill du h...

Du har väl inte missat höstens och vinterns stora mys-succé, sjöjungfrufilten?

Den populära sjöjungfrufilten finns i flera färger och storlekar hos oss på INF. "The mermaid tail blanket” är en viral trend och en riktig måste-ha produkt i varje hem för att äntligen kunna hålla sig ordentligt varm med stil. Med annorlunda och rolig design vill du helt enkelt inte vara utan den populära filten. Om du ännu inte investerat i de vackra sjöjungfrufiltarna (eller om du vill fylla på med fler färger hemma i soffan) har tiden aldrig varit så bra som nu!

Hos oss på INF kan du köpa sjöjungfrufiltar i flera olika färger för både vuxna och barn.
Har du också den där vänner eller familjemedlemmen som ständigt påpekar att det är kallt? Är du själv den frusna typen, eller föredrar du bara helt enkelt att vara varm när du myser framför din favoritserie eller film i soffan? Överraska dina nära och kära med en härlig höstpresent!

Oavsett om du är en fena på att spara julklapps-shoppingen till sista sekunden, eller varje år planerar klapparna god tid, kan du nu andas ut. Det är aldrig för tidigt för att börja, så passa på att fixa den mysigaste och uppskattade julgåvan, innan någon annan hinner före!

Höstrusk och vinterkyla ger dig den perfekta chansen att samla hela familjen i soffan framför en spännande film. Kryp ihop er framför klassiker som Lilla sjöjungfrun, eller kanske den något mer äventyrliga Pirates of Carribean: On Stranger Tides, och lev er in bland sjöjungfrurnas hem med era alldeles egna fenor.

Med gosiga och värmande filtar som dessa kan du snabbt bädda ner dig själv och dina kära i soffan utan att den envisa kylan sipprar igenom. De mjuka filtarna håller både ben och fötter varma tack vare den tubformade designen. Filtarna är gjorda i mjukt tyg med den snygga och uppskattade sjöjungfruliknande fenan i fotänden

Mer
Visar 1 - 7 av 7 artiklar