Solcellsladdare

På INF älskar vi smarta produkter. I denna sektion av vår butik hittar du olika versioner av vår powerbank med solceller - för laddning av din digitala enhet utan att behöva oroa sig för behovet av ström eller strömavbrott. Det kallar vi smart!


En powerbank designad med en solcellspanel laddas, som det låter, av solstrålar och är perfekt i alla lägen där det inte finns eluttag tillgängliga.

Precis som en traditionell powerbank kan du även ladda den med USB-kabel. Solcellsladdare finns även med flera USB-kontakter så att du kan ladda flera enheter samtidigt. Genom en powerbank med solceller blir du helt enkelt aldrig mer utan ström till mobilen, surfplattan, kameran eller GPS:en när du är på resor eller vid utomhusaktiviteter.


Smarta produkter med smarta tillbehör och funktioner


Många av våra powerbank-modeller med solpanel är anpassade för krävande miljöer, det vill säga de är vattentäta, dammtäta och stötsäkra och till och med utrustade med inbyggd LED-ficklampa.

Dessutom finns det nödladdare med multifunktionella LED-lampor som kan ge både svagt ljus, starkt ljus och SOS-signal, samt sådana med en valutadetektor som hjälper dig upptäcka förfalskade sedlar. Perfekt för globetrottern och för dig som har ett aktivt liv.


Powerbank med innovativ design 


En både kraftfull och praktisk variant är den vikbara solcellsladdaren. Denna powerbank kan fällas ihop till en platt liten väska och fällas ut så att du får flera solpaneler på rad som du kan hänga på ryggsäcken, i träd, på tältet eller båten.

Kapaciteten hos solcellsladdare varierar. De vikbara solpanelerna erbjuder en större solcellsyta och kan därför laddas upp på kortare tid. De har ofta en större kapacitet, som 12.000-15.000 mAh. De hopvikbara solcellspaneler är det bättre valet om du i första hand är beroende av användningen av solenergi. Med en liten powerbank på 5000 mAh är laddning via solceller snarare ett bra komplement till laddningen via kabel.

En powerbank som laddas med solceller ger dig trygghet i många situationer: inte bara i stugan, på resan eller vid friluftsliv, utan även vid plötsliga strömavbrott. En solcellsladdare borde helt enkelt alla ha - och du hittar den här hos oss på INF!

Fri frakt
10.000 mAh Outdoor Solar PowerBank Black
843,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000 ger dig upp till fyra laddningar av din smartphone. Trots detta är den otroligt kompakt och väger inte särskilt mycket i ryggsäcken. Powerbanken är utrustad med en effektiv amerikansktillverkad solpanel, som efter en dag i solljus genererar tillräckligt med ström för en extra laddning av din smartphone. Powerbanken är robust förpackad i ett IP66-skal som tål vatten och klarar av att tappas i snö, sitta baktill på ryggsäcken under vandringen genom en älv eller att tappas i ökensand.