Bluetooth adapter

Bluetooth adapters med AUX eller USB! På INF hittar du många smarta lösningar för både hemmet och kontoret - och vägen däremellan.


Bluetooth standarden är en smart lösning för att koppla olika enheter trådlöst - helt oberoende av tillgång till WiFi. Om teknologin inte finns integrerad i enheten, är en Bluetooth adapter lösningen! 


Plugga in i bilen för handsfree-funktion 


Ett populärt användningsområde för Bluetooth mottagare är bilen, där adaptern möjliggör att du kan lyssna på musik från mobilen i bilstereon eller prata handsfree, även om bilen inte är utrustad med Bluetooth. Ljudmottagaren kopplas antingen till bilens AUX eller cigarettuttag 

På INF hittar du en rad variationer av FM Handsfree Radio Adaptrar. Perfekt för att lyssna musik och tala i telefon i. Koppla flera enheter till din laptop - helt trådlöst


En USB Bluetooth receiver eller dongle kan även anslutas till en dator eller laptop för att koppla till exempel tangentbord och mus. Genom att använda en Bluetooth adapter med en senare Bluetooth version än den befintliga kan du även uppgradera dina enheter med hjälp av en Bluetooth mottagare.

Det är vad vi på INF kallar smart!