Information

Apple Watch Armband

Här hittar du ett stort utbud av olika armband till din Apple Watch: Klassiska läderarmband eller i rostfritt stål, som de populära Milanese modellerna, eller sportigt i silikon och nylon - givetvis alltid i hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris! Förutom armband i olika material och utföranden hittar du under denna rubrik även annat ...

Här hittar du ett stort utbud av olika armband till din Apple Watch: Klassiska läderarmband eller i rostfritt stål, som de populära Milanese modellerna, eller sportigt i silikon och nylon - givetvis alltid i hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris! Förutom armband i olika material och utföranden hittar du under denna rubrik även annat tillbehör till din Apple Watch, som skärmskydd och displayskydd i härdat glas eller TPU material, skärmskydd inklusive kantskydd och armband med matchande displayram.

Armband med 38 mm / 42 mm bredd fungerar för Apple Watch Series 1 till 4

Nu när Apple har kommit med nya Apple Watch Series 4 behöver du inte vara orolig för att ditt gamla favoritarmband inte skulle passa på nya modellen, och du kan också fortsätta välja och vraka i vårt stora utbud 38 mm och 42 mm armband. Trots att boetten och skärmen är större på de nya modellerna så fungerar nämligen de gamla måtten på armbanden även på Apple Watch 4!

Apple Watch 42 mm i Series 3 har i Apple Watch Series 4 fått en 44 mm boett - men 42 mm armbanden passar även här. Detsamma gäller för den mindre varianten, dvs Apple Watch 38 mm i Series 3, där boetten nu mäter 40 mm, men armbandet har bredden 38 mm, precis som förr.

När du ska byta armband till din Apple Watch är det dessa mått som gäller:

Apple Watch armband 38 mm passar till:
Apple Watch Series 1, 2, 3 med 38 mm boett
Apple Watch Series 4 med 40 mm boett

Apple Watch armband 42 mm passar till:
Apple Watch Series 1, 2, 3 med 42 mm boett
Apple Watch Series 4 med 44 mm boett

Mer

Apple Watch Armband Det finns 127 produkter.

per sida
Visar 1 - 48 av 127 artiklar
Visar 1 - 48 av 127 artiklar