Apple Watch Bracelet 38/40/41 mm

Byt armband till din Apple Watch - välj bland armband i flera olika färger, former och material

 

Hos oss på INF hittar du klockarmband i alla smaker och stilar! Vi har snygga läderarmband och de populära Milanese-armbanden i rostfritt stål att bära till vardags och på kontoret. Vi har sportiga klockarmband i robust nylon eller vattentåligt silikon perfekt för träning och aktivitet. Oavsett vad du föredrar - sportigt, klassiskt eller stilrent - så hittar du armbanden för din Apple Watch här!

Armbanden är mycket enkla att byta så att du alltid kan matcha din outfit eller välja en lämplig rem efter tillfälle och aktivitet.

 

Sportiga silikonarmband

 

INF:s armband i silikon är perfekt för sport och fritid, eftersom de är robusta och vattentåliga, men de är också passande för daglig användning i övrigt.

 

Stilrena canvas- och nylonarmband

 

Mycket bekväma att bära, de är lätta och mjuka och en del har praktisk kardborreknäppning. De är också lämpliga för sport.

 

Läderarmband

 

Passar på kontoret eller till en finare outfit. Med ett klockarmband i äkta läder liknar din smartklocka mer en klassisk klocka. En klockrem i läder bör dock inte användas till träning eller under vatten, eftersom svett och vatten påskyndar slitaget och minskar livslängden på armbandet.

 

Milanese och andra armband i rostfritt stål

 

Ett armband i rostfritt stål är det eleganta valet. Att de så kallade Milanese-armbanden är så populära är inte konstigt. Det fina stålnätet är lätt och låter huden andas. På många modeller kan armbandslängden justeras helt individuellt med ett flexibelt magnetlås.

 

 

 

38/40 mm Apple Watch armband

 

Armbanden under denna kategori är lämpliga för klockmodellen med mindre boett i alla Apple Watch-serier och passar därför till:

Apple Watch Series 1, 2, 3 med 38 mm boett


Apple Watch Series 4, 5, 6 med 40 mm boett

 

 

 


Klicka här för Apple Watch skärmskydd