Skärmskydd Samsung

Kristallklart displayskydd av härdat glas till din Samsung smartphone - vi har skyddet för Samsung Galaxy S6, S8, S9, Note 8, Note 9, A10, S10 och S20 - för att bara nämna några modeller


Skydda din Samsung smartphone med ett böjt (curved) 3D displayskydd. Här hittar du skärmskydd för Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy A10 och S10, Samsung Galaxy S20 - bara för att nämna några modeller! Hos INF hittar du ett skärmskydd för i stort sett varje Samsung smarphone-modell. Se efter själv!

Skärmskydden är tillverkat av härdat glas, så kallat tempered glass, och har rundade kanter som täcker hela skärmen. Det finns förmodligen inte ett bättre skärmskydd för din Samsung än ett skärmskydd av 9H härdat glas! För skydd mot smuts, repor, stötar, fingeravtryck och damm.


INF tipsar!


Många Samsung har en funktion som är utformad speciellt för användning med skärmskydd. För att öka skärmens känslighet för pekskärmar när du använder displayskydd, justera inställningarna här: Inställningar - Avancerade funktioner - Touchkänslighet.

INF Skärmskydd Samsung Galaxy S21 härdat glas 3-pack
Fri frakt
Ny
INF Skärmskydd Samsung Galaxy S21...
89,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Skärmskyddet är tillverkat av härdat glas av hög kvalitet. Splittrar inte och har hög transparens för en högupplöst återgivning av skärmen. Med slät yta med hög beröringskänslighet och perfekt passform för din telefon.