Hygien

Ta hand om dig själv med INF:s produkter och artiklar för skönhet, hygien, kroppsvård, hårvård, hudvård och ansiktsvård


Din kropp förtjänar att tas väl hand om. Under vår hygienkategori finner du mängder med olika produkter som hjälper dig med detta och som underlättar för både tand- och kroppsvård. Allt från sminktillbehör och menskopp till plattänger och rakapparater - här finns något för alla.


Ansiktsrengöring för avlägsnande av smuts och sminkrester


De trendiga rengöringsborstarna med vibration gör att du på ett enkelt sätt kan hålla din hy len och fin och underlätta din hudvård. De avlägsnar smuts, sminkrester och döda hudceller på ett skonsamt sätt vilket även reducerar pormaskar. De kommer i olika storlekar, former och färger så du alltid kan hitta något som passar dig, din hudtyp och din plånbok.


Förbättra din tandhygien


Vi har flera olika sorters verktygskit för att du ska kunna bibehålla en exceptionell tandhygien. De kommer i olika konstellationer med olika antal instrument, så det finns garanterat något som passar just dig. Förutom dessa instrument finner du flera eltandborstar, varav vissa dessutom kan kopplas till din telefon för ännu bättre övervakning och skötsel av dina tänder. Självfallet finns det även utbytbara tandborsthuvuden som refill till din eltandborste.


Smink och hårvård för ännu fräschare look


Är du i behov av stylingborste eller en vanlig hårborste har du kommit till helt rätt plats. Förutom många olika borstar finner du flera stylingverktyg. Kanske behöver du en ny plattång, varmluftsborste eller locktång för att stylea håret till en perfekt look. Våra många olika sorter av hårfönar i olika prisklasser gör också att det säkerligen finns något för dig.


Det finns flera olika sminkborstar både med och utan tillhörande väska, roterande sminkspeglar och ögonbrynskit samt visuella öronrengörare och elektriska nagelfilar. Silikonrengörare underlättar rengöringen av dina sminkborstar och med dubbelsidiga mikrofiberhanddukar håller du din miljö ren och fräsch.


Rakapparat och epilator för effektiv hårborttagning


Välj bland många olika sorters rakapparater och rakhyvlar med tillhörande utbytbara rakblad för refill till din rakhyvel. Under den här kategorin finner du både klippare för håret, trimmers för skägget och epilatorer för permanent hårborttagning som effektivt och skonsamt tar bort oönskat hår. 

Elektrisk tandborste med... Grön
229,00 kr
(inkl. moms)
Produkten finns med andra alternativ
Mer än en eltandborste - med den här multifunktionella tandrengöraren får du både tandborstar, tandstensborttagare och en tandspegel. Detta redskap för komplett tandvård erbjuder 3 rengöringslägen och 5 borstningslägen.