Gaming-tillbehör

Vi har allt för Nintendo, Playstation, Xbox, PC och smartphone


På INF har vi både praktiska prylar och trevliga tillbehör perfekt för gaming. Det finns otaliga spelkonsoler, varumärken och modeller på marknaden. Mängden produkter för ännu bättre ljud, bild, prestation, spelupplevelse och förvaring är dock ännu större. Är du en gamer ute efter en särskild handkontroll, laddare eller förvaringsväska? Hos oss hittar du ett brett utbud tillbehör oavsett om du spelar på en Playstation, Xbox, Nintendo eller smartphone!


Nintendo Wii / Wii U - Spelkontroller och HDMI-adapter


Hos oss på INF hittar du både Wii Remote med tillhörande nunchuck till Nintendo Wii, men även mer konventionella spelkontroller kompatibla med Nintendo Wii U. Vi har även olika varianter av en Wii 2 HDMI-adapter som gör att du kan spela även den äldsta modellen av Nintendo Wii med HDMI-upplösning.

Nintendo Wii är en spelkonsol som funnits på marknaden sedan slutet av 2006. Efterträdaren till Wii är Nintendo Wii U. Måtten på konsolen är betydligt mindre än konkurrenterna från Sony och Microsoft. Liksom PS2, PS3, PS4 och Xbox 360 och Xbox One kan den konfigureras och användas både horisontellt och vertikalt. Dess nyckelfunktion är en styrenhet som liknar konventionella TV-fjärrkontroller och som kallas Wii Remote.

Wii Remote har inbyggda rörelsesensorer med infraröd sändare som registrerar kontrollens position och rörelser i rummet och översätter dem till motsvarande rörelser av spelkaraktärer eller element på skärmen. Till skillnad från att styra med en joystick och trycka på knapparna på mer konventionella handkontroller till andra spelkonsoler styrs spelet genom att flytta själva spelkontrollen. 


Nintendo Wii på HD-TV


Njut av din Nintendo Wii i full HD kvalitet (1080p) på en tv eller annan större skärm med vår Nintendo Wii till HDMI-adapter. Adaptern omvandlar bild- och ljudsignalen från Wii till HDMI, vilket möjliggör inkoppling av konsolen till en skärm eller HDTV med HDMI ingång. Den stödjer alla visningslägen i Wii, både NTSC 480i, 480p samt PAL 576i och ger en mycket bra bildkvalitet. Omvandlingen sker digitalt vilket innebär att det inte uppstår några video- eller ljudförluster. Bilden skalas upp till max 1080p. På så vis får du en ännu större spelupplevelse tillsammans med Mario Kart, Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Just Dance, Wii Party, Wii Sports Resort och alla den andra underbara äventyren och aktiviteterna som Nintendo Wii har att erbjuda.

Förutom den digitala ljudöverföringen via HDMI kan du även koppla ljudet via adapterns analoga 3.5 mm ljudutgång, för anslutning till både externa stereohögtalare eller hörlurar."Njut av din Wii i full HD med
vår Wii 2 HDMI-adapter!"Nintendo Switch - Joy-Con Grips, skydd och förvaring


Letar du efter ett särskilt Joy-Con Grip, ett skyddsglas till din Nintendo Switch eller en rymlig förvaringsväska för din konsol med tillhörande kontroller och ett och annat TV-spel? Vi har det mesta!

Nintendo Switch, som är efterträdaren till Nintendo Wii U, suddar ut gränserna mellan en stationär konsol som kopplas till TV:n och och en handheld-konsol. Nintendo Switch kan nämligen användas både som en stationär och handhållen spelkonsol med två avtagbara kontroller. Dessa två kontroller kallas Joy-Con. Joy-Cons kan också användas individuellt om du vill spela tillsammans med en kompis.

För att spela kan de två Joy-Con-kontrollerna fästas på respektive Joy-Con-konsol. Det finns även olika Joy-Con Grips. Dem kan likna traditionella handkontroller, ha inbyggda batterier för laddning, men även ha formen av tennisrack eller bilrattar som kan vara bra och roliga att spela med om du ska spela sportspel! Ett alternativ är också att köpa en klassiskt utformad handkontroll kompatibel med Nintendo Switch. Oavsett hittar du alla varianter på vår hemsida!

Nintendo Switch är den åttonde generationen av Nintendo-konsoler och släpptes 2017. Visuellt är konsolen mycket lik en smartphone, men har en Joy-Con, alltså spelkontroll, på båda sidor. Joy-Cons används vanligtvis horisontellt men ibland även vertikalt. Om du vill spela på TV:n kan du ansluta den handhållna komponenten till den så kallade Nintendo Switch-stationen, som du i sin tur ansluter till TV:n via en HDMI-kabel. För att ladda konsolen eller ansluta den till basstationen kopplas den med en USB-C kabel."Oavsett hittar du alla varianter
på vår hemsida!"Batteriets livslängd beror på hur du använder Nintendo. Om du till exempel spelar Zelda med automatiskt kontrollerad ljusstyrka på skärmen kommer du att ha ström i cirka 180 minuter. Om du spelar med din konsol samtidigt som du laddar, behöver du mer än sju timmar tills den har laddats fullt. Utan spelläge är det tre timmars laddningstid. I Switch finns en liten fläkt, som vilar helt i menyläge och endast startar i spelläge. Det finns även en fläkt i Nintendo Switch-stationen.

Här hos oss hittar du många bra tillbehör som skyddar din utrustning och förlänger livslängden, som olika förvaringsväskor, skärmskydd och skal, Joy-Con laddningsstation, stativ, fläkt och allt-i-ett lösningar. Till sist: Nintendo Switch är ju liten, kompakt och smidigt att ta med så därför vill vi särskilt rekommendera våra Nintendo Travel Case - en skyddande och praktisk förvaringsväska med plats för alla tillbehör! 


Microsoft Xbox One X - Allt-i-ett lösning med stativ, fläkt och laddare


Xbox One X är en mycket stark spelkonsolen. 4K-upplösningen, imponerande HDR-färger (High Dynamic Range) och den jämna frekvensen på 60 bilder per sekund imponerar inte bara på inbitna Xbox-fans. Trots sin virtuella muskelkraft är Xbox One X förvånansvärt kompakt. Är du PC-gamer uppskattar du alternativet Play Anywhere från Microsoft. Det låter dig nämligen spela utvalda spel på Xbox One (S och X) och en Windows 10-dator utan extra kostnad. Allt du behöver göra är att köpa spelet digitalt.

I vårt utbud för Xbox One hittar du bland annat laddstationer till spelkontroller, stativ och kylfläkt och platssparande all-in-one-lösningar med stativ, fläkt och laddare i ett. Mycket praktiska och välbehövliga tillbehör till en så kraftfull enhet som Xbox One X.

Både Microsoft och Sony har även kommit med mindre och billigare versioner av sina toppkonsoler. Båda kan göra vad de stora versionerna kan, men har en kompakt slimmad design: PlayStation 4 Slim och Xbox One S. I den direkta jämförelsen finns det knappast några skillnader, Xbox One S har dock även den en UHD-enhet samt Play Anywhere-alternativet."Här hittar du spelkontroller,
stativ och fläktar!"Sony Playstation - Kontroller och laddare


PlayStation introducerades på marknaden i Japan 1994, i USA och Europa 1995. PSone lanserades år 2000 i ny design, men tekniskt motsvarande den ursprungliga PlayStation. Namnet PlayStation användes sedan av Sony för alla senare egna konsoler, PlayStation 2 (PS2), PlayStation Portable (PSP), PlayStation 3 (PS3), PlayStation Vita (PSV), PlayStation 4 (PS4) och PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) och Playstation 5 (PS5) är på väg.

Hos oss på INF hittar du flertalet olika kontroller, laddare och mycket annat kompatibelt med flera av de olika modellerna!


PS2 med HDMI adapter - Spelglädje i HD-upplösning


Även idag har äldre spelkonsoler som Sony PlayStation 2 och Nintendo Wii fortfarande stor popularitet. PS2 är lite av ett must-have för många entusiaster (SingStar och Buzz!) och Wii används också av många fans av enstaka minispel. Dumt bara att båda konsolerna saknar en HDMI-anslutning! Om du har en TV, bildskärm eller projektor utan scart och komposit-ingång eller på grund av väggmonteringen för lite utrymme för den tjocka kontakten måste du hitta på en annan lösning.

En Scart till HDMI omvandlare kan funka, men smidigast är vår lilla PS2 till HDMI adapter med 3.5 mm ljudutgång. Hos oss hittar du den dessutom till ett oslagbart pris! Samma funktion fyller Wii till HDMI adaptern. Bilden skalas upp till max 1080p. Förutom den digitala ljudöverföringen via HDMI kan ljudet även matas ut adapterns analoga 3.5 mm ljudutgång, för anslutning till till exempel en stereo.

Annat PC-Gaming tillbehör för dataspel-fansen är våra Gaming-headset. Riktigt sköna over-ear-hörlurar med mikrofon, surroundljud, brusreducering och volymkontroll, med USB-anslutning och cool LED-belysning på V5000-logotypen och på toppen av den roterbara mikrofonen. Hos oss hittar du även praktiska väggfästen till hörlurar, kontroller, och så vidare."På INF har vi både praktiska prylar och
trevliga tillbehör perfekt för gaming"DualShock - PS-spelkontrollen för mer realistisk spelupplevelse


DualShock-kontrollen, som introducerades 1997 med spelet Gran Turismo, ersatte snabbt den tidigare analoga styrenheten. Det hade en liknande i konstruktion, men den erbjöd en valfri Rumble-funktion. Denna teknik använde halvcirkelformade metallelement som roterade i joypad. Den resulterande obalansen fick joypaden att vibrera i vissa scener. Genom att vibrera i spelarens händer förstärks effekten av actionfyllda spelscener, vilket mottogs väl av både mjukvarutillverkare och gaming-eliten. Snart blev DualShock-spelkontrollen standard för PlayStation, så att nya enheter bara levererades med Dualshock-kontroller. Designen och tekniken återspeglas också i PlayStation 2 och PlayStation 3-kontroller, DualShock 2, Sixaxis och DualShock 3; men i dessa versioner är de tidigare digitala knapparna steglöst analoga, Sixaxis och DualShock 3 finns även som trådlösa kontroller och de är känsliga för rörelse.


PlayStation 4 Pro eller Slim?


Inte bara hos XBox X surrar det ordentligt under huven - även PlayStation 4 Pro har gott om power. Sony har med PS4 Pro lanserat en potent konsol som (precis som nya Xbox) utöver sin 4K-kapacitet även erbjuder HDR. Om du har en 4K-TV, kan du spela de senaste spelen i högsta upplösning och då är Playstation 4 Pro absolut värt att satsa på. Om inte räcker definitivt den billigare PlayStation 4 eller PS 4 Slim - eftersom skillnaderna egentligen bara syns i direkt jämförelse med en 4K skärm.

INF Skydd för VR Oculus Quest 2 kontroller 1 par Svart
Fri frakt
Ny
INF Skydd för VR Oculus Quest 2...
149,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Ett par silikonskydd med justerbar handrem som skyddar dina VR-kontroller från stötar, repor och smuts. Ger ett bättre grepp och förhindrar att du tappar kontrollerna. Passar till Oculus Quest 2 touch grip kontroller.
Multi-kit för Nintendo Switch
Fri frakt
Ny
Multi-kit för Nintendo Switch
249,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Nintendo Switch Kit som innehåller förvaringsbox, integrerat skyddsfodral, skärmskydd, USB-C laddningskabel och tumskydd för kontrollens joystickspakar. Gör konsolen mer bärbar och resevänlig och skyddar mot slitage.
INF Kontrollpaddlar
Fri frakt
Ny
INF Kontrollpaddlar Silver
119,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Dessa paddlar ger dina fingrar bättre kontroll, så att du behöver inte ta tummarna från tumknappen för att utföra komplicerade hopp-, sikt- och skjutkombinationer. Passar för Xbox One Elite / Xbox Elite 2 kontrollen.
INF Kontrollpaddlar
Fri frakt
Ny
INF Kontrollpaddlar Svart
119,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Dessa paddlar ger dina fingrar bättre kontroll, så att du behöver inte ta tummarna från tumknappen för att utföra komplicerade hopp-, sikt- och skjutkombinationer. Passar för Xbox One Elite / Xbox Elite 2 kontrollen.
INF Kontrollpaddlar
Fri frakt
Ny
INF Kontrollpaddlar Guld
119,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Dessa paddlar ger dina fingrar bättre kontroll, så att du behöver inte ta tummarna från tumknappen för att utföra komplicerade hopp-, sikt- och skjutkombinationer. Passar för Xbox One Elite / Xbox Elite 2 kontrollen.
Skärmskydd m.m. Nintendo Switch skyddstillbehör 9 delar
Fri frakt
Ny
Skärmskydd m.m. Nintendo Switch...
199,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Se till att din Nintendo Switch håller länge och minska slitaget - det här setet innehåller en mängd tillbehör som skyddar mot repor, smuts och annan yttre påverkan. Med skärmskydd av härdat glass, skal och gummiproppar.