Datorfodral

Fodral, skydd och väskor till bärbara datorer av ullfilt, silikon och polyester i varierande storlekar med olika funktioner


På INF hittar du garanterat något för din laptop, dator eller läsplatta, Macbook eller iPad, som är både snyggt, behändigt och utgör ett viktigt skydd mot repor, stötar, fall, damm och smuts. Bärbara datorer som Macbook Pro och Macbook Air och läsplattor som iPads varierar i tum och storlek beroende på modell. Här hittar du garanterat datorfodralet, skyddet eller väskan som fyller dina behov.


Datorväskor och laptopfodral i ullfilt och polyester


Hos oss på INF hittar du både väskor och fodral i varierande design, storlekar och snygga färger.

En datorväska i mjuk filt eller textilmaterial är inte bara en snygg accessoar till din Macbook, Macbook Air eller PC. Den skyddar också mot repor, slag damm och smuts. En del av våra datorfodral är även vattentäta. Alla fodral är av garanterat hög kvalitet. 


iPad-skal för flexibelt skydd


Ett skal för din iPad är inte bara bra som extra skydd för att förhindra skador på baksida och skärm. Många går också att vika för att bygga om till ett ställ som går att justera beroende på hur och var du sitter eller står. Ergonomiskt och praktiskt!

Klicka här för fodral och skal till iPad

Bologna Laptopväska 16" Eco-friendly Svart
465,00 kr
(inkl. moms)
In Stock
Miljövänlig, tunn väska för en 16 tums bärbar dator - Tillverkad av 11 återvunna PET-flaskorMiljövänlig, tunn väska för förvaring av en bärbar dator på upp till 16 tum, tillverkad av återvunna PET-material• Bekväm väska med ett stort fack för att förvara en bärbar dator på upp till 16 tum (26x37 cm)• Hållbart material tillverkat av 11 återvunna PET-flaskor• Vadderat huvudfack med supermjukt foder i mikrofiber, för säker förvaring av din laptop• Topplastad design med enkel åtkomst till din bärbara dator och dina dokument• Framfack med dragkedja för små tillbehör, som mobil, laddare och surfplatta• Kan bäras via bärhandtaget eller den avtagbara och justerbara axelremmenMiljövänlig designStil, funktion och rent samvete Bologna har allt.