Fitbit Charge 3/4 armband

Armband till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4 i funktionella former och fina färger - här på INF


Aktivitetsklockorna Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4 erbjuder en hel del förbättringar jämfört med Fitbit Charge 2. Till det yttre verkar skillnaden inte vara så stor, men pekskärmen har faktiskt en 40% större yta och skyddas av Gorilla Glass (istället för plast). Klockorna har även en mer slimmad design så att den inte känns lika tung på armen.

När det gäller funktioner påminner dessa klockor om både Fitbit Versa och Fitbit Ionic. Sensorerna är mycket vassare i den nya modellen. Pulsmätningen anger även kaloriförbränning och hjärtfrekvens vid vila. Den integrerade SpO2 sensorn mäter även syresättning och kan hjälpa till upptäcka hälsoproblem. Även sömnövervakningen har förbättrats, det loggas till exempel även om man har andningsuppehåll, vilket kan vara bra om man till exempel lider av sömnapné.

Självklart finns även dem traditionella apparna som kalender, väder och notifieringar. Man kan även svara meddelanden med färdiga svarsalternativ. Fitbit Charge 3 och 4 är vattentäta på upp till 50 meter, så allt från duschen till bad i pool och hav är möjligt. Det innebär att det numera även ingår simning i de olika träningsalternativ du kan logga. Batteritiden uppgår nu till hela 7 dygn, det vill säga du klarar dig en hel vecka med en laddning.


Samma armband passar till Fitbit Charge 3 och Fitbit Charge 4


Oavsett om du har en Fitbit Charge 3 eller en Fitbit Charge 4 så kan du använda dig av samma sorters klockarmband och remmar eftersom dem båda modellerna har samma mått. Här nedan hittar du hela vårt utbud - från armband i silikon till tyg och rostfritt stål, i en mängd varierande färger, formgivna med snygga och unika designelement.

Oavsett vilken stil som passar dig bäst lovar vi att du hittar den här på INF!


Tillbaka till huvudkategorin Fitbit Armband