Information

Fitbit Charge 3 armband

Nu har den nya Fitbit Charge 3 kommit och aktivitetsarmbandet erbjuder en hel del förbättringar jämfört med föregångaren Charge 2. Till det yttre verkar skillnaden inte vara så stor, men pekskärmen har faktiskt en 40% större yta och skyddas av Gorilla Glass (istället för plast), och klockan har även en mer slimmad design så att den inte känns li...

Nu har den nya Fitbit Charge 3 kommit och aktivitetsarmbandet erbjuder en hel del förbättringar jämfört med föregångaren Charge 2. Till det yttre verkar skillnaden inte vara så stor, men pekskärmen har faktiskt en 40% större yta och skyddas av Gorilla Glass (istället för plast), och klockan har även en mer slimmad design så att den inte känns lika “tjockt” på armen.

När det gäller nya funktioner så har den hämtat inspiration från både Fitbit Versa och Fitbit Ionic. Sensorerna är mycket vassare i den nya modellen. Pulsmätningen anger även kaloriförbränning och hjärtfrekvens vid vila. Den integrerade SpO2 sensorn mäter även syresättning och kan hjälpa till upptäcka hälsoproblem. Även sömnövervakningen har förbättrats, det loggas t ex även om man har andningsuppehåll, dvs att man lider av sömnapné.

En hel del apparna som vi känner igen från smartklockorna, finns nu också tillgängliga i Charge 3, som kalender, väder och notifieringar, och man kan svara på meddelanden med färdiga svarsalternativ. Fitbit Charge 3 är vattentät upp till 50 m, så allt från duschen till bad i pool och hav är möjligt. Det innebär att det numera även ingår simning i de olika träningsalternativ du kan logga. Batteritiden uppgår nu till hela 7 dygn, dvs du klarar dig en hel vecka med en laddning. Och säkert efterlängtat av många: Inom kort ska det även fungera att armbandet använder sig av mobilens GPS, något som Fitbit tidigare saknat.

Dessutom kommer Fitbit även med en Fitbit Charge 3 Special Edition. Med Fitbit Charge 3 SE det är möjligt att använda armbandet för mobila betalningar - det är bara att lägga till kortet i Fitbit appen. (Vilka kort och banker som fungerar i dagsläget hittar du på Fitbits hemsida under Fitbit Pay.)

Här på inf.se kommer vi kontinuerligt att fylla på sortiment med nya fina armband till din Fitbit Charge 3 så att du kan byta armband till olika aktiviteter, för att matcha din outfit eller bara för att det är kul med lite variation!

Mer

Fitbit Charge 3 armband Det finns 96 produkter.

per sida
Visar 1 - 48 av 96 artiklar
Visar 1 - 48 av 96 artiklar