iPad fodral

Här hittar du iPad-fodral och iPad-skal som skyddar din eller barnens surfplatta optimalt. Smart Cover Case har ett skydd för baksidan och en smart framsida, som kan vikas till att bli ett iPad-ställ. När du öppnar skalets framsidan startar din iPad och den går automatiskt i viloläge när du stänger locket. För de minsta finns det robusta plast-s...

Här hittar du iPad-fodral och iPad-skal som skyddar din eller barnens surfplatta optimalt. Smart Cover Case har ett skydd för baksidan och en smart framsida, som kan vikas till att bli ett iPad-ställ. När du öppnar skalets framsidan startar din iPad och den går automatiskt i viloläge när du stänger locket. För de minsta finns det robusta plast-skal i fina färger och roliga design. Dessa tål även hårdare tag, så att du inte behöver vara orolig när barnen leker med paddan.

Ipad-fodralen passar till olika modeller, vi har iPad Mini fodral, iPad 9.7 fodral, iPad Air och iPad Air 2 fodral. Vidare hittar du under denna rubrik även skärmskydd av härdat glass som skyddar displayen på din surfplatta.

Mer

iPad fodral Det finns 25 produkter.

Visar 1 - 25 av 25 artiklar
Visar 1 - 25 av 25 artiklar