Information

Bluetooth hörlurar

Inget strul med kablar när du lyssnar på musik eller pratar i telefon

Trådlösa hörlurar är en smart lösning om du vill slippa ha en kabel mellan dina hörlurar och din telefon/musikspelare. Hörlurarna ansluter till en enhet, som en Iphone eller Android smartphone, stereohögtalare, TV, spelkonsol, dator eller annan elektronisk enhet utan användnin...

Inget strul med kablar när du lyssnar på musik eller pratar i telefon

Trådlösa hörlurar är en smart lösning om du vill slippa ha en kabel mellan dina hörlurar och din telefon/musikspelare. Hörlurarna ansluter till en enhet, som en Iphone eller Android smartphone, stereohögtalare, TV, spelkonsol, dator eller annan elektronisk enhet utan användning av sladd eller kabel utan via Bluetooth.

Trådlösa hörlurar ger ökad frihetskänsla

Vanligtvis har de trådlösa hörlurarna en inbyggd Bluetooth mottagare som kan ta emot musiksignalen från din telefon, surfplatta eller dator. På så sätt kan du överföra musik trådlöst direkt till hörlurarna. 

Vare sig du väljer att ha en enskild öronsnäcka, trådlösa hörlurar över örat, eller sportöronsnäckor, så kan du dra nytta av de många fördelarna med en Bluetooth anslutning. Trådlösa hörlurar eller trådlöst headset lämpar sig för en mängd olika aktiviteter som löpning och styrketräning men du kan också se mängder av dem pryda människors öron på bussar och tåg.  

Trådlösa in-ear hörlurar med Bluetooth har högre prestanda på elektroniken

Trådlösa hörlurar är vanligtvis lite dyrare än de traditionella hörlurarna med kabel och det hänger samman med att tekniken är inbyggd i snäckan. Tack vare högre prestanda på elektronik får man ofta bättre ljudkvalitet i trådlösa lurar än om du använder kabelanslutna lurar.  På många av de trådlösa hörlurarna kan du styra ljudstyrka, nästa/föregående/paus och samtal på lurarna. Enkelheten gör det ännu lättare för dig att röra dig helt fritt. En del trådlösa hörlurar har aktiv elektronisk brusreducering som dämpar störningarna från omgivningen.

Vad ska du titta efter när man köper ett nytt Bluetooth headset?

Bluetooth headset blir allt bättre i takt med att tillverkarna utvecklar prestandan.

Det är inte bara musik som hörlurarna ska klara av, ett och annat telefonsamtal kan det också bli tal om, ifall de kopplas till mobilen. 

Läs på innan du köper dina hörlurar. Här kommer några tips som du kan ha med dig när du köper ditt nya trådlösa headset:

  • Ljudkvalitet vid musiklyssning

  • Ljudkvalitet vid telefonsamtal

  • Komfort. Hur sköna är lurarna att ha på sig samt hur lätta är de att justera? 

  • Användarvänlighet Bluetooth. Hur lätt är det att hantera lurarnas Bluetooth-uppkoppling och hur lätt är det att växla mellan olika enheter, till exempel mobiltelefon och dator. 

  • Batteritid trådlösa hörlurar – Det kan variera från några timmar upp till över ett dygn

  • Frekvensomfång

Trådlösa lurar med bra ljudkvalité

Du kan få trådlösa hörlurar och trådlösa in ear hörlurar i alla möjliga utföranden och kvalitet. Det gemensamma är att de har inbyggd elektronik, vilket gör att priset blir lite högre än för de kabelanslutna modellerna. Men på grund av den tekniska utvecklingen så kan du faktiskt få bättre ljudkvalitet trådlöst än om du kopplar in ett par kabelanslutna lurar till din telefon. 

Aktiv brusreducering

Vissa trådlösa headset har aktiv elektronisk brusreducering som dämpar störningarna från omgivningen så att du kan koncentrera dig på exempelvis musiken.

Batteritid trådlösa hörlurar

Batteritiden hos trådlösa hörlurar är som sagt viktig och varierar avsevärt, från ett par timmar ända upp till mer än ett dygn. Om batteriet tar slut när du är hemifrån så är det en stor fördel om du har möjlighet att plugga i en kabel och fortsätta lyssna eller prata i telefon som vanligt. 

Hitta dina nästa trådlösa hörlurar hos oss!

Du kan alltid hitta ett par bra trådlösa hörlurar, oavsett om du är på jakt efter det perfekta ljudet eller om du bara vill ha bästa möjliga rörelsefrihet när du är på väg någonstans eller motionerar. 

Så vill du känna dig helt fri när du lyssnar på musik eller när du tränar? Då kan ett par hörlurar med Bluetooth vara något för dig. Gå vidare och läs om våra olika lurar, jämför och känn dig fram. När du är redo att beställa och börja lyssna så är vi redo att leverera.

Mer

Bluetooth hörlurar Det finns 99 produkter.

per sida
Visar 1 - 48 av 99 artiklar
Visar 1 - 48 av 99 artiklar