Information

Hörlurar med sladd

Headset med kabel är det givna alternativet när du vill koppla till enheter utan Bluetooth. Hörlurar med sladd erbjuder dessutom en stabil ljudkvalitet och kan användas hur länge som helst, när de är kopplade till en enhet med egen strömförsörjning som t ex dator, tv eller ljudanläggning. Du slipper ladda dem och de är inte heller beroende av en...

Headset med kabel är det givna alternativet när du vill koppla till enheter utan Bluetooth. Hörlurar med sladd erbjuder dessutom en stabil ljudkvalitet och kan användas hur länge som helst, när de är kopplade till en enhet med egen strömförsörjning som t ex dator, tv eller ljudanläggning. Du slipper ladda dem och de är inte heller beroende av en fungerande Bluetooth-överföring. Hörlurar med aktiv brusreducering behöver visserligen vara laddade för att funktionen ska vara igång, men skulle batteriet vara slut är det inget problem, eftersom hörlurarna kan användas ändå.

Vissa modeller erbjuder även flera användningsmöjligheter i ett, dvs. du kan lyssna trådlöst eller via ljudkabel. 

Headset/hörlurar med sladd eller trådlösa hörlurar, modeller i around-ear, on-ear och in-ear utförande, med passiv eller aktiv brusreducering, hörlurar till iPhone och hörlurar till löpning och sport... Här på INF finns hörlurar för alla behov!

Letar du efter trådlösa hörlurar? Våra Bluetooth hörlurar hittar du här>>

Mer

Hörlurar med sladd Det finns 33 produkter.

Visar 1 - 33 av 33 artiklar
Visar 1 - 33 av 33 artiklar