Information

Smarta lås

Hänglås, bagagelås, dörrlås - skydda din egendom effektivt med ett smart lås med fingeravtryck, kod eller Bluetooth

Inte minst genom teknologier som fingerprint och Bluetooth finns det numera många alternativ till klassiska hänglås eller dörrlås som du öppnar med nyckel. Det har fördelen att du slipper hålla reda på låsnycklar och givetvis är sä...

Hänglås, bagagelås, dörrlås - skydda din egendom effektivt med ett smart lås med fingeravtryck, kod eller Bluetooth

Inte minst genom teknologier som fingerprint och Bluetooth finns det numera många alternativ till klassiska hänglås eller dörrlås som du öppnar med nyckel. Det har fördelen att du slipper hålla reda på låsnycklar och givetvis är säkerheten mycket större.

Att inte behöva ha med sig nycklar är smart i alla lägen, inte minst för hänglås till förvaringsskåp eller bagagelås till resväskan, där risken är stor att nyckeln kommer bort. Därmed blir låset värdelöst, något du undviker med nyckellösa varianter som kodlås, Bluetooth lås eller lås med fingeravtryck. Våra smarta dörrlås fungerar på hela fyra olika sätt: med kort (RFID), kod, fjärrkontroll eller nyckel.

Tänk på att ditt bagagelås måste vara TSA certifierat

TSA står för Transport Security Administration och innebär att resväskan kan inspekteras av tull och annan säkerhetspersonal, utan att de behöver förstöra ditt lås. Dessa lås är markerade med en röd fyrkantig symbol så att du lätt kan identifiera certifieringen.

Mer

Smarta lås Det finns 40 produkter.

Visar 1 - 40 av 40 artiklar
Visar 1 - 40 av 40 artiklar