Ace 3, Blue/Green

Fitbit Ace 3 - Aktivitetsarmband för barn från 6 årGör träning till en skojig lek och ge barnen spring i benen med Fitbit Ace 3.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

1 034,00 kr inkl.moms

Mer information

Fitbit Ace 3 - Aktivitetsarmband för barn från 6 år

Gör träning till en skojig lek och ge barnen spring i benen med Fitbit Ace 3. Med registrering av aktivitet och sömn, roliga utmaningar och upp till 8 dagars batteritid motiverar Ace 3 barn, kompisar och familj att skapa sunda vanor tillsammans.

- Upp till 8 dagars batteritid
- Animerade urtavlor som peppar
- Vattentålig ned till 50m
- Registrerar aktivitet och sömn

Upp till 8 dagars batteritid
Ace 3 har upp till 8 dagars batteritid så att barnen får mer tid för lek och spring. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Registrerar all daglig aktivitet
Fitbit Ace 3 registrerar dagens alla steg och aktiva minuter och visar hur varje skutt och hopp bidrar till en sundare, mer aktiv livsstil.

Vattentålig ned till 50m
Fitbit Ace 3 är vattentålig och klarar spill, stänk, pool- och havsbad.

Påminnelser att röra på sig
I appen kan föräldrar ställa in peppande påminnelser till barnet om att röra sig och sträcka på benen efter en längre stunds stillasittande.

Registrera sömn
Med Fitbit Ace 3 får du reda på om ditt barn sover tillräckligt då sömn spelar en stor roll för barns hälsa och välbefinnande.

Sovläge
Hjälp barnen att få tillräckligt med sömn och använd sovläget för att tysta aviseringar och slå av skärmväckning. Barnen kan aktivera det direkt på klockan eller ställa in ett schema i appen så att sovläget slås på automatiskt.

Påminnelser om läggdags och alarm
Använd Fitbit-appen för att schemalägga påminnelser om läggdags och tysta alarm som väcker barnet med en ljudlös vibration på handleden.

Statistik direkt i klockan
Barnen kan s

Fitbit

0810038853093

RELATERADE PRODUKTER