• Luxe  Orchid/Platinum
  • Luxe  Orchid/Platinum
  • Luxe  Orchid/Platinum
  • Luxe  Orchid/Platinum
  • Luxe  Orchid/Platinum
chevron_left chevron_right
chevron_left chevron_right
Fri frakt

Luxe Orchid/Platinum

Fitbit Luxe - det eleganta aktivitetsarmbandet för träning och välmående som ger dig nya och balanserade vägar till optimal hälsa varje dag.
3 275,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 22.8. - Tors 25.8.och få dina varor mellan Tis 23.8. - Fre 26.8.
Fri frakt
Fria returer
90 dagars öppet köp
1 års garanti på alla produkter

Fitbit Luxe - det eleganta aktivitetsarmbandet för träning och välmående som ger dig nya och balanserade vägar till optimal hälsa varje dag. Få koll på fysisk träning, mentalt välmående, hjärthälsa och mer så att du kan vara på topp och ta dig an dagen med förnyad kraft. Hamna rätt i knopp och kropp med allt från registrering av sömn, stress och aktivitet till stunder av ro.

- Balanserad hälsa i elegant design
- Verktyg för stresshantering
- Sömnregistrering och sömnbetyg
- Active Zone MinutesElegant design
Gör dig redo att må och nå toppen med Fitbit Luxe. Den eleganta finishen och det bekväma armbandet gör Luxe till ett mångsidigt måste för daglig träning och välmående

Skarp färgskärm
Lyft din träning och välmående med en skarp AMOLED-färgskärm som ger dig statistik och urtavlor som sticker ut. Ljusstyrkan anpassar sig automatiskt så att du alltid kan se din statistik tydligt oavsett aktivitet och tid på dygnet.

Tillbehör
Fitbit Luxe har snygga tillbehör som lyfter humöret vilken dag som helst.

Kvinnohälsa
Lär känna din kropp bättre genom att använda din klocka och Fitbit-appen för att logga mens, symtom, ha koll på ägglossning och upptäcka mönster i din cykel.

Verktyg för stresshantering
Förstå hur din kropp hanterar stress med stresshanteringspoäng i appen. Fysiska tecken på stress registreras och du får ett poäng mellan 1 och 100 – ju högre, desto bättre!

Mindful-minuter
Ta kommandot över din dag med mindfulness-innehåll i Fitbit-appen. Registrera och reflektera över de steg du tar för att ta bättre hand om dig själv.

Relax - Guid

Fitbit
FB422SRMG
16.30 in
4.60 in
10 in
0.15 lb
0810038855363
2-5 dagar