• Microphone Flag Triangulär Svart
  • Microphone Flag Triangulär Svart
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

Microphone Flag Triangulär Svart

RYCOTE Microphone Flag Triangulär Rycotes Mic Flags är tillverkade av slitstark, okrossbar gjuten plast och undviker användning av förgängliga skuminsatser för att få flaggorna att passa mikrofonen.
446,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Ons 1.5. - Fre 3.5.och få dina varor mellan Tors 2.5. - Mån 6.5.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

RYCOTE Microphone Flag Triangulär

Rycotes Mic Flags är tillverkade av slitstark, okrossbar gjuten plast och undviker användning av förgängliga skuminsatser för att få flaggorna att passa mikrofonen. Istället säkerställer en mängd internt monterade hårt bärande röda och svarta gummi-skovlar flaggan runt mikrofonen, vilket gör att Rycotes Mic Flags kan användas med alla mikrofoner som sträcker sig från 19 till 38 mm i diameter.

Passar ett brett sortiment av mikrofoner
Med alla de svarta och röda skovlarna monterade kommer Rycote mic-flaggan säkert att hålla mikrofoner från 19 till 32 mm breda. För att anpassa flaggorna till mikrofoner med upp till 38 mm i diameter tar användarna helt enkelt av locket på Mic Flag och skjuter ut de svarta skovlarna, vilket skapar en lösare passning som gör att bredare mikrofoner kan glida på flaggan.

Lätt men tuff
Rycotes Mic Flags är lätta och extremt slitstarka och erbjuder ett stort utskriftsområde för sponsorslogotyper. Tre- och fyrsidiga flaggor finns i svart eller vitt; den fyrkantiga typen erbjuder ett utskrivbart logotypområde 57 mm bredt och 48 mm högt på var och en av dess fyra sidor, medan det utskrivbara området för de tre sidorna på den triangulära flaggan mäter 89,5 mm brett gånger 48 mm.

Specifikationer:
Mic Flag - Triangular
En tresidig triangulär mikrofonflagga, lämplig för mikrofon med 19 till 38 mm diametrar. Det yttre höljet är tillverkat av en okrossbar plast som är utformad för att möjliggöra perfekt visning av märkeslogotyper. Till skillnad från alla andra mikrofonflaggor använder Rycote-mikroflaggan inte skum för att hålla i mikrofonen. Istället kan mikroflaggan fånga mikrofoner från 19 till 38 mm i diameter, med avtagbara gummi-skovlar. Mikroflaggorna finns i svart eller vitt, antingen i enkel- eller multipaket (5 st / paket).

För mikrofoner, ø19,0 mm (ø 3/4 ") till ø32,0 mm (ø 1-1 / 4") - alla skovlar monterade
För mikrofoner, ø32,0 mm (ø 1-1 / 4 ") till ø38,0 mm (ø 1-1 / 4") - ta bort varannan skovel

Specifikationer
Mått: 95 mm bredfasad triangel x H 55 mm
Vikt: 87 gram (3 oz)
Utskrivbart område för etikett: 3 sidor på W 89,5 x H 48,0 mm

RYCOTE
60035883
15.50 cm
20 cm
6 cm
140 g
5060223652634
3-5 dagar

VECKANS DEALSVisa mer