Trådlös Karaoke mikrofon med Bluetooth högtalare 2x5W röd

Trådlös karaoke-mikrofon med inbyggt högtalare för att att lätt kunna användas precis var som helst. Anslut via Bluetooth eller kabel direkt till din smartphone!

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

599,00 kr inkl.moms

-300,00 kr

899,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Festens behållning samlad i en mikrofon: En handhållen trådlös karaoke-mikrofon med mini-hem-KTV för att att lätt kunna användas precis var som helst. Utmärkt produktdesign med multifunktionsknappar för att justera musiken.

Fantastisk KTV Echo Effect: Högkvalitativt chipset med två stereohörlurar ger ett fantastisk KTV live-ljud och en tydligare musikrytm med eko-efterklang.

Multifunktionell karaoke mikrofon: Tvåvägs Bluetooth- och kabelanslutning direkt till din mobil - öppna sedan musikappen på din telefon ocj börja sjung!

Inbyggt klart ljud, minneskort och högtalare: Du kan lyssna och sjunga när som helst och var som helst. KTV, fest och party, bilstereo, instrumentinspelning, intervjuer och liveinspelningar med mera. Mikrofonen kan även fungera som avancerad Bluetooth-högtalare.

Senaste teknologin och lång drifttid: Professionellt tuning-system, treskikts högtäthets-brusreducering, intelligent mixchip, kompatibel design, professionell ljudprocessor, högkvalitativa dubbla högtalare. En full laddning ger 8 timmar kontinuerlig användning.

 

Specifikationer:

Färg: Röd

Vikt: 343 g

Storlek: 24,5 / 6,3 / 6,3 cmPaketet inkluderar:

1 x Karaoke-mikrofon

1 x USB-laddningskabel

1 x Inspelningskabel

1 x Användarmanual

1 x Förvaringsbox

INF

7314280058877

RELATERADE PRODUKTER