• Foam Clay och Silk Clay i temaask
  • Foam Clay och Silk Clay i temaask
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
NyOut-of-Stock
Fri frakt

Foam Clay och Silk Clay i temaask

Sätt fart på barnens kreativitet med detta set som innehåller olika självhärdande modelleringsmassor, alla lämpade till modellering av figurer och att klä föremål med.
321,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
block Slut på lager
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Sätt fart på barnens kreativitet med detta set som innehåller olika självhärdande modelleringsmassor, alla lämpade till modellering av figurer och att klä föremål med. Inkl. diverse verktyg och tillbehör. Levereras i presentask

Gör figurer av fri fantasi eller låt dig inspireras av inspirationen på lådan, du kan även scanna QR koden som finns på lådan för fler tips och tricks till modellering med silk och foam clay.

Lådan är perfekt som present till barn i alla åldrar. Ett supersortiment som om blir till många timmars utforskning av material och lära sig om figurer, former och färger

Innehåller: Silk Clay, Foam Clay, Foam Clay glitter, Foam Clay L, Foam Clay XL, kavel, utsticksformar, modelleringspinne, frigolitkroppar, frigolithjärtan, frigolitufo, frigolitkulor och -ägg, träpinnor, glasspinnor, självhäftande rullögon, fjädrar och nyckelringar.

Colortime
98120
32.80 cm
23.20 cm
9 cm
954 g
5712854450256

VECKANS DEALSVisa mer