• iPhone 7 Plus/8 Plus skal med skärmskydd Guld
  • iPhone 7 Plus/8 Plus skal med skärmskydd Guld
  • iPhone 7 Plus/8 Plus skal med skärmskydd Guld
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Fri frakt

iPhone 7 Plus/8 Plus skal med skärmskydd Guld

360 graders mobilskal med skärmskydd som skyddar hela mobilen och som är tillverkat av härdat glas, så att den snygga Apple-designen syns igenom. Skalet hålls ihop av kraftiga magneter.
151,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 30.1. - Ons 1.2.och få dina varor mellan Tis 31.1. - Tors 2.2.
Fri frakt
Fria returer
90 dagars öppet köp
1 års garanti på alla produkter

Kraftig magnetisk adsorption och härdat glas både i skalet och skärmskyddet: Mobilskalet är tillverkat med multipoint-magnetfältadsorption, som gör att det sitter perfekt och säkert runt din iPhone. Det genomskinliga glaset gör att du bibehåller den ursprungliga Apple designen.

360 graders runtom skydd - helt fri från signalblockering: Med en skyddande metallram runt hela kanten och superhårt härdat Nanoglas fram och bak skyddas din mobil från repor, smuts, slag och slitage. Exakta utskärningar gör det enkelt att komma åt alla portar och funktioner. Ingen signalblockerande effekt av mobilfodralet.

Stödjer trådlös laddning och är superenkelt att installera: Trådlös laddning fungerar precis som vanligt, du behöver inte ta bort mobilskalet. Den lätta, slimmade designen gör att din iPhone känns lika tunn och bekväm att använda. Den starka magnetadsorptionen gör att telefonlocket stängs automatiskt och är lätt att montera.


Specifikationer:

Färg: Guld

Storlek: 16,3 / 8,3 / 1 cm, passar till iPhone 7 Plus / iPhone 8 Plus

 

Paketet inkluderar:

1 x Mobilskal kompatibelt med iPhone 7 Plus/8 Plus

 

OBS: Det finns en plastskyddsfilm på fram- och bakglaset, vänligen ta bort denna innan du använder ditt nya iPhone-skal.

INF
IS-CYI7/8P 2face-19
10.50 in
20 in
1.10 in
0.12 lb
7314280048328
1-3 dagar