GoPro tillbehörs-kit med 37 delar

Ny produkt

Ett tillbehörs-kit för actionkameror som innehåller många praktiska fästen till din GoPro som bröstsele och huvudband, ett cykelfäste, ett flytande handtag, stativ/selfiestick och mycket mer - sammanlagt 37 delar.

Mer detaljer

✔ Fri frakt
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige.

329,00 kr .

-370,00 kr

699,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

Ett tillbehörs-kit för actionkameror med hela 37 delar till din GoPro, bland annat:

Bröstsele:
Ger ett spännande kamera-perspektiv och är perfekt för skidåkning, mountainbike, motocross, paddel eller någon aktivitet där du vill ha armarna fria. Fullt justerbar för att passa i princip alla vuxenstorlekar.

Pannband:
GoPro huvudbandet kan bäras direkt på huvudet eller på hjälmen. Banden på huvudfästet är justerbara för individuell anpassning. Insidan av remmen har antiglid-behandlade för optimalt grepp så att pannbandet håller sig säkert kvar på huvudet eller hjälmen även under krävande aktiviteter.

Cykelmontering:

Robust cykelmontering av metall, vattentålig och anti-korrosionsbehandlad. Lätt att installera på styret eller ramen av din cykel eller motorcykel. Actionkameran fästes enkelt på cykelfästet, men var noga med att fästa den korrekt så att kameran sitter säkert i fästet. Kamerafästet kan roteras 360 grader för att hitta den bästa positionen, kameran sitter sedan stabilt efter att du valt rätt vinkel. Diametern är så pass stor att cykelfästet även fungerar för mountainbike, motorcykel, motocross med mera. 

Flytande handtag

Det kompakta flytande handgreppet är perfekt för snorkling, dykning, simning och andra vattenrelaterade aktiviteter. Handledsremmen och den gula färgen ger extra säkerhet och låta dig hitta kameran lätt ifall du ändå skulle tappa den i vattnet.

Fästrem till Wifi Remote

Bältet är justerbart och passar för olika storlekar av handled, arm eller ben. Remmen till fjärrkontrollen är tillverkad av lätt nylonmaterial och bekvämt att bära.


Paketet innehåller:

1 * Bröstsele
1 * Huvudband
1 * Cykelstångsfäste med 3-vägs justerbar svängarm
1 * Fästrem till remote
1 * Buckle basic mount basfäste
1 * Förvaringspåse
8 * böjda och platta självhäftande fästen med 3M klistermärke
1 * Anti-dimma insatser
1 * Flytande handtag med rem och skruv
1 * Sugkopp
1 * Monopod stativ / Selfiepinne
2 * Adapter
2 * J-Hook Buckle Mount
1 * Skruv
1 * Kort rak adapter-montering

Omdömen

Skriv din recension

GoPro tillbehörs-kit med 37 delar

GoPro tillbehörs-kit med 37 delar

Ett tillbehörs-kit för actionkameror som innehåller många praktiska fästen till din GoPro som bröstsele och huvudband, ett cykelfäste, ett flytande handtag, stativ/selfiestick och mycket mer - sammanlagt 37 delar.