Trådlös laddare till bilen 10W IR sensor

Mobilhållare och laddare till bilen i ett: Den trådlösa billaddaren erbjuder 10W snabbladdning för alla mobiler med Qi-funktion för trådlös laddning. Tack vare IR-sensorn kan du hantera telefonen enkelt med en hand.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

249,00 kr inkl.moms

-250,00 kr

499,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Mobilhållare och laddare till bilen i ett: Den trådlösa billaddaren erbjuder 10W snabbladdning för alla Qi-aktiverade enheter. Du slipper hantera kablar och din mobil sitter tryggt i hållaren när du kör. Med det medföljande fästet klämmer du fast mobilladdaren i ventilationsgallret.

Med IR-sensor för smidig hantering med bara en hand: Sätt och ta bort telefonen enkelt med en hand. När telefonen närmar sig det infraröda avkänningsområdet tar fästet automatiskt tag i din telefon. 360° rotation ger dig en flexibel synvinkel. Hållaren öppnas automatiskt genom beröring av avkänningsområdet. (Obs: Fungerar endast när bilströmmen är på.)

Omfattande säkerhet: Laddaren är utrustad med senaste chipset och har skydd mot överhettning, överspänning, överladdning, övereffekt, kortslutning och reverse-charging-skydd.

Specifikationer:
Effekt: 10W, 7.5W, 5W
Effektivt avstånd för infraröd avkänning: 1-20 cm
Material: PC + ABS
Färg: silver och svart
Vikt: 91 g
Storlek: 11,8 / 7,5 / 1 cm

Förpackningen innehåller:
Trådlös laddare till bilen, fäste för ventilationsgallret, laddkabel, manual

INF

7314280058969

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också