• INF Lätta cykelhandskar
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

INF Lätta cykelhandskar

Dessa lätta cykelhandskar är designade för optimal komfort och prestanda under dina turer. Det andningsbara tyget håller händerna svala och torra, medan de halkfria silikongriparna ger förbättrat grepp och kontroll på styret.
  • Grå139 kr
  • Svart139 kr
139,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Ons 12.6. - Fre 14.6.och få dina varor mellan Tors 13.6. - Mån 17.6.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Andas och bekväma: Dessa handskar är designade med andningsbart tyg som möjliggör optimalt luftflöde och håller händerna svala och torra under intensiva turer. Det lätta materialet säkerställer en bekväm passform som inte känns skrymmande eller begränsande, vilket möjliggör maximal fingerfärdighet och kontroll på styret.

Förbättrat grepp och kontroll: Dessa handskar har halksäkra silikongrepp på handflatorna och ger ett säkert och säkert grepp om ditt styre, även i våta eller svettiga förhållanden. Detta förbättrade grepp leder till bättre kontroll över din cykel, vilket möjliggör exakt styrning och bromsning.

Vindtät och skyddande: Den vindtäta designen på dessa handskar hjälper till att skydda dina händer från kalla vindbyar och håller dem varma och bekväma under kyliga åkturer. Handskarna erbjuder också ett visst skydd mot mindre skavsår och stötar, vilket säkerställer att dina händer är säkra på vägen.

Specifikationer:

Storlek: Längd: 16cm, Bredd: 25cm, Höjd: 0,5cm

Material: Polyester

I paketet ingår:

1 par handskar

INF
GOS-SG7X-11D
16 cm
25 cm
2 cm
65 g
7314280589241
312192
18-20 dagar

BÄSTSÄLJAREVisa mer  

Green Friday DealsVisa mer