Smartklocka med blodtryck och hjärtfrekvensmätare

Sportklocka med stor tydlig färgdisplay och fokus på träning och hälsa. Mäter bland annat blodtryck och hjärtfrekvens och har olika sportlägen. IP67 vattentät, tål vatten upp till 50°C.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1 års garanti på alla produkter
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ För leverans innan jul, beställ senast: Norra Sverige (inkl. Gotland): 20 dec kl. 12:00, Södra Sverige: 21 dec kl. 12:00

499,00 kr inkl.moms

-500,00 kr

999,00 kr
inkl.moms

Mer information

Ergonomisk design med stor färgskärm: Stor avancerad 1.3 tums glasskärm i full färg, med hög kontrast och bred färgskala och högupplöst bildkvalitet. Klockan är tunn med en lätt, anodiserad och elegant aluminiumboett och ett högkvalitativt armband i silikon, ett hudvänligt och bekvämt material. Sportklocka med stor tydlig färgdisplay och fokus på träning och hälsa. Mäter bland annat blodtryck och hjärtfrekvens och har olika sportlägen. IP67 vattentät.

Flera sportlägen: Inklusive utomhuslöpning, inomhuslöpning, utomhuspromenad, inomhuspromenad etc. Anslut till mobilens GPS för mer exakt tempo och distansmätning i realtid.

24/7 hälsomonitor för hjärtfrekvens och blodtryck: Bär klockan dygnet runt för att få en HRV-hjärt-hälsorapport inklusive Lorentz-Scatter-plotanalys i appen. Du kan slå på flera hälsoövervakningsfunktioner i appen. Automatisk övervakning och personliga hälsorapporter i appen håller dig uppdaterat om din status och du kan också avläsa dina data i realtid direkt på klockan. Du får dessutom mer detaljerad sovdata som djup sömn / lätt sömn i appen.

Många fler funktioner: Activity tracker med påminnelse om meddelanden och telefonsamtal, push-meddelanden, avvisa samtal, fjärrkontroll av mobilkameran, stegräknare, kalorier, distans, female health tracker, varning vid stillasittande, vibrationsalarm, timer och stoppur.

En smartklocka för iPhone och Android: Kompatibel med de flesta mobiler med iOS 8.0 & Android 4.4 och högre, som iPhone, Samsung, LG, Nexus Google Pixel etc.


Specifikationer:
Färg: Svart
Upplösning: 240 * 240
Vattentät: IP67 (vattnet får ha en maxtemperatur på 30°C)
Standbytid: 7-10 dagar
Laddningstid: cirka 2 timmar

Paketet inkluderar:
1 x Smartklocka
1 x Silikonarmband
1 x Laddningskabel
1 x Manual

Klockan är vattentålig men tål inte vattentemperaturer som överstiger 30°C.  

INF

7314280059195

RELATERADE PRODUKTER