• Trådlös dörrklocka tygfront Plug-in+portabel
  • Trådlös dörrklocka tygfront Plug-in+portabel
  • Trådlös dörrklocka tygfront Plug-in+portabel
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

Trådlös dörrklocka tygfront Plug-in+portabel

Byron Trådlös dörrklocka – Ett kit med Plug-in- och portabel batteridriven mottagareByron DBY-22324 trådlös dörrklocks-set gör att du inte missar någon besökare.
679,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Tis 3.10. - Tors 5.10.och få dina varor mellan Ons 4.10. - Fre 6.10.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Byron Trådlös dörrklocka – Ett kit med Plug-in- och portabel batteridriven mottagare

Byron DBY-22324 trådlös dörrklocks-set gör att du inte missar någon besökare. Den är lätt att installera och kan placeras där du önskar. Plug-in dörrklockan passar i alla vägguttag och har en platt botten, så att den inte täcker för flera uttag. Denna trådlösa dörrklocka är enkel att installera och kan placeras överallt. Dörrklockan består av två kvalitetsdörrklockor (mottagare) för innomhusbruk och en vädertålig tryckknapp för montering utomhus. När någon ringer på tryckknappen ger båda dörrklockorna en ljudsignal och en visuell signal, så du kan både se och höra när en besökare ringer på dörren.

- Trådlös räckvidd på upp till 150 meter
- Välj mellan 16 melodier och justera volymen i 5 nivåer
- Dörrklockan kan placeras var som helst
- IP44 väderbeständig dörrklocksknapp
- Enkel installation

Trådlös räckvidd upp till 150 meter
Tyckknapp drivs av det medföljande CR2032-batteriet och installeras enkelt vid dörren. De två dörrklockorna (mottagarna) kan placeras överallt runt huset. Satsen innehåller en plug-in dörrklocka som passar i valfritt vägguttag samt en portabel batteridriven dörrklocka. Plug-in dörrklockan passar i alla vägguttag och tack vare räckvidden på upp till 150 meter kan den anslutas där du vill ha den. Om du är uppe på vinden, i källaren eller ute.

16 melodier och 5 ljudnivåer
Du väljer enkelt en av de 16 förinställda melodierna. Du ställer lätt in ljudnivån genom att välja en av nivåerna: 0%, 25%, 50%, 75% eller 100% av max 85dB. Ställ in önskad ljudnivå för varje tillfälle. Tex högre när du är utomhus eller lägre när du är inomhus.

Enkel installation
Du monterar lätt upp tryckknappen utomhus med den medföljande dubbelsidiga tejpen.
Plug-in dörrklockan (mottagaren) kan placeras i valbart vägguttag i huset. Det går snabbt och enkelt att installera klockans tryckknapp och dörrklocka.

Tips!
DBY-22324 är enkel att bygga ut. Du kan lätt sätta en ringklocka på husets baksida. För att höra skillnad på om det är framsidan eller baksidan som ringer, ställer du lätt in olika melodier för respektive tryckknapp. En för framsidan och en för baksidan.
Dessutom kan du köpa en extra dörrklocka, som fungerar till alla anslutna dörrknappar ute. Praktiskt om du har flera våningar.

Innehåll i förpackning
Tryckknapp
Dörrklocka Plug-in 230V
Dörrklocka Portabel batteridriven
Dubbelsidig tape
1x CR2032 batteri
Manual

Byron
DBY-22324
17.30 in
7.80 in
15.20 in
0.28 lb
8711658439730
2-4 dagar