Smart switch - Wifi strömbrytare

Styr ljuset i ditt hem från var som helst med hjälp av din mobil eller genom röststyrning med Amazon Alexa och Google Assistant. Wifi strömbrytaren har möjlighet till schemaläggning/timer.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

279,00 kr inkl.moms

-220,00 kr

499,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Handsfree voice control för hög användarvänlighet: Njut av den bekvämligheten med att styra belysningen handsfree via röststyrning med Amazon Alexa och Google Home Assistant - perfekt när du har händerna fulla eller går in i ett mörkt rum. En trådlös brytare gör livet så mycket enklare!

Fjärrkontroll för smart styrning: Styr ljuset från var som helst med hjälp av appen i din mobil, oavsett om du befinner dig i sovrummet, på kontoret eller på resa. Du kan skapa scheman, övervaka status i realtid, dela enheter och till och med styra en grupp lampor i ditt hus med ett klick på mobilskärmen. Smart eller hur?

Mycket praktisk schemaläggningsfunktion: Skapa scheman (timer eller nedräkning) för att automatiskt slå på och av ljuset baserat på vardagliga rutiner eller för att simulera att någon är hemma medan du är på semester.Specifikationer:
Färg: Vit
Storlek: 8,5 x 8,5 x 4 cm
Trådlös wifi strömbrytare - 1-polig
Märkström: max 10A
Märkspänning: AC 110-240V / 50-60 Hz
Kapacitiv belastning: 600W /pol
Trådlös frekvens: 2,4 GHz

Paketet inkluderar:
1 x Smart switch WiFi strömbrytare

Notera: Produkten kan också användas som en vanlig strömbrytare. Strömbrytaren kan bara slå på / av strömmen, ljuset kan inte justeras (ingen dimmerfunktion).

INF

7314280043538

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också