HEMLEVERANS Reducerat pris! Pop-up tält UV40+ blå randig Visa större

Pop-up tält UV40+ blå randig

Ett lätt och behändigt pop-up tält som fungerar lika fint som strandtält och UV-tält, som lektält till barnen eller som väderskydd vid outdoor-aktiviteter. Vattenavvisande och med med stort ventilationsnät.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

439,00 kr inkl.moms

-460,00 kr

899,00 kr
inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Smart och praktiskt tält: Ett pop-up tält fälls ut automatiskt, inga verktyg behövs. Det är bara att plocka fram ur väskan och sedan vika ihop igen. 

Användarvänligt. slitstarkt och enkelt att packa med: Tältet är lätt och får åter plats i den medföljande bärkassen. Ramen är gjord av böjbart metallmaterial i hög kvalitet, som garanterar en lång livslängd. 

Ett säkert skydd: Den silvriga ytan på UV-tältets tyg är vattenavstötande och ger ett UV 40+ solskydd. Tältet har ett tätt vävt nät på baksidan håller sand, insekter etc. ute och ser till att du samtidigt får en bra ventilation i tältet.

Multikompatibelt med fler användningsområden: Perfekt som lektält för barn, i trädgården eller på stranden, och även som väderskyddstält vid fiske, vandring och andra utomhusaktiviteter. Vid blåsigt väder bör tältet fästas på marken, 6 stycken tältpinnar medföljer.

 

Specifikationer:

Färg: Blå

Storlek: 200 cm x 165 cm x 110 cm (väskan är 45 cm i diameter)

Vikt: 1062 g


Paketet inkluderar:

1 x pop-up tält

6 x tältpinnar

INF

7314280042289