HEMLEVERANS Reducerat pris! Pop-up tält UV40+ ljusblå/mörkblå Visa större

Pop-up tält UV40+ ljusblå/mörkblå

Ett lätt och behändigt pop-up tält som fungerar lika fint som strandtält och UV-tält, som lektält till barnen eller som väderskydd vid outdoor-aktiviteter. Vattenavvisande och med stort ventilationsnät på baksidan.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

439,00 kr inkl.moms

-460,00 kr

899,00 kr
inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Användarvänligt, kompakt och portabelt: Ett pop-up tält fälls ut automatiskt, inga verktyg behövs. Det är bara att plocka fram ur väskan och sedan vika ihop igen. Tältet är lätt och får åter plats i den medföljande bärkassen. Ramen är gjord av böjbart metallmaterial i hög kvalitet, som garanterar en lång livslängd.

Tryggt skydd mot vind, väder och insekter: Den silvriga ytan på UV-tältets tyg är vattenavstötande och ger ett UV 40+ solskydd. Tältet har ett tätt vävt nät på baksidan som skyddar mot sand, insekter och så vidare, samtidigt som du får en bra ventilation i tältet.

Mångsidigt tält med fler användningsområden: Perfekt som UV-tält eller lektält för barn, i trädgården eller på stranden, och även som väderskyddstält vid fiske, vandring och andra utomhusaktiviteter. Vid blåsigt väder bör tältet fästas på marken, 6 stycken tältpinnar medföljer.

 

Specifikationer:

Färg: Ljusblå + mörkblå

Storlek: 150 cm x 165 cm x 110 cm (väskan är 45 cm i diameter)

Vikt: 786 g


Paketet inkluderar:

1 x pop-up tält

6 x tältpinnar

INF

7314280041206